Värmeland du sköna


29 juni - redan!?

Idag var det en kvinna som tyckte att jag var så trevlig att hon kände sig som hemma i butiken, haha! Hon ville till och med skaka min hand och frågade extra vad jag hette :D Man blir så glad när sånt händer!

Efter jobbet åkte jag och handlade. Jag unnade mig Kellog's Special K Red Berries, dyrt men gott! På baksidan av paketet har de skrivit att sommaren är slut - "men det gör inget" och sen en massa höst-tips efter det. Vad fan!? Sommaren har ju knappt börjat eller är jag efter?

Grattis till Carro som fyller 20 idag också :)

Sjuk

Jag orkar inte...! Idag vaknade jag med en rejäl förkylning inklusive halsont, huvudvärk och illamående. Igår var det inte så farligt, så då bokade jag tågbiljetter till Värmland idag, som inte går att avboka, så jag måste åka ikväll i alla fall. Dessutom måste jag till vårdcentralen idag och få ett läkarintyg på att jag är sjuk. Önskar att jag bodde ödsligt i Australien så att jag bara hade kunnat ringa någon från "Doktorn kan komma". Det vore något det!

Pink eye?

Mina ögon har varit väldigt konstiga sedan ca två veckor tillbaka. Det kliar och jag blir helt röd ibland, jag är sjukt känslig. Idag har det varit väldigt jobbigt, för nu har de bestämt sig för att börja rinna en massa också :( Och ja, mamma, jag vet att jag är pollen/gräs (m.m.)allergiker, men jag tar faktiskt mina tabletter, sådeså! Kanske är början till en ögoninfektion? I hope not :/

Morgonpyssel


Run, Forest, run!

Nä, jag har inte sprungit, däremot gått väldigt snabbt i en timma. Är nu nyduschad, stolt och trött.  Imorgon ska jag gå upp i tid att hinna sola lite innan jobbet ( jobbar 12-17). Efter jobbet ska jag åka och lämna våra nycklar (och en blomkruka jag råkade få med mig) till gamla hyresvärdarna i Partille. De ringde idag och hittade inte magnetkortet till tvättstugan, vilket innebär att endera jag (mest troligt) eller Linn fått med det hem. Jag har letat igenom massor av saker men tyvärr utan framgång än så länge. Får hoppas att det dyker upp snarast!

Nu ska jag sova. Nattinatti ♥

Ställd

Jag blir så fast i vissa saker att jag blir helt ställd när jag inte kan använda dom längre. Ett bra exempel är spotify. Jag ville lyssna på en viss skiva med Arctic monkeys, men den fanns inte på spotify. Jag visste verkligen inte vad jag skulle göra!? Jag fick tänka efter ett bra tag innan jag kom på att jag endera kunde spela upp musiken med vlc (ja, jag har faktiskt låtarna på datorn(nej, jag har inte orkat ladda hem winamp (yeay, detta är en parantes i en parantes i en parantes)) eller lyssna på myspace eller youtube till exempel. Vad händer? Hahaha.

Midsommarhelg

På midsommarafton gick jag upp typ tio i tolv eller nåt och gick ut i köket. Då frågade M (hon jag bor hos) mig om jag skulle tvätta, och det var en jäkla tur, för jag hade totalt glömt bort att jag hade tid klockan 12, haha. Så dagen spenderades i tvättstugan, framför datorn och städandes i rummet. På kvällen kom A och vi hann se avsnitt 2-14 av säsong 1 av HIMYM innan det blev dags att avsluta kvällen! Så nu känner jag mig faktiskt lite mätt på serien, men det var ett väldigt bra midsommar"firande", d.v.s. ett obefintligt sådant. Jag vet inte ens varför man firar midsommar? Förutom för att grilla och umgås, som man kan göra resten av sommarhalvåret också.

Nu ser det väldigt okej ut i mitt rum faktiskt, jag behöver bara rensa bland mina saker och kläder också.. Woho.. Igår gick jag och M ut på en snabb 40-minuterspromenad till en stor godisaffär som var vårt mål. Det var verkligen roligt att gå runt därinne, de hade ALLT (400 godissorter) från sånna där godissprayer (som fanns på Megagott, kommer ni ihåg, Forshaga-bor? :D) till mörk choklad till sockerfritt godis.

Jag fick med mig detta hem:

Ännu ett...

.. Bevis på att de som anordnar peace and love är inkompetenta. Jag har inte anmält mig som funktionär i år..?


Revenge uppdatering

Läs DETTA först.

linn säger (13:07):

 mhm . D
 han försvann rätt snabbt va?
Elin | säger (13:08):
 haha ja, fast bara till torkrummet, det får man ha i en timme efteråt
 så nu hoppas jag att han är ute därifrån också   xD
linn säger (13:08):
 jaha,  är det nu?  
Elin | säger (13:08):
 13
linn säger (13:08):
 han lär inte våga annat
Elin | säger (13:08):
 nej  
 hahahha
linn säger (13:08):
 gå dit och kolla
 snäääällla  
Elin | säger (13:08):
 gav honom lite extra tid iaf
 haha ska gå strax
linn säger (13:08):
 höhöhö hoppas han är där  
 och säger samma sak
Elin | säger (13:08):
 hahaha xD
Elin | säger (13:09):
 vet itne vad jag ska säga då isf
linn säger (13:11):
 "IDIOT! ÄR DU UTVECKLINGSSTÖRD ELLER?"
 hahahahahahah
Elin | säger (13:11):
 HAHAHHAHA
 xD
linn säger (13:12):
 speciellt om han har sin son med hahaha  
Elin | säger (13:12):
 haha ja xD
 fast då lär han tända till
linn säger (13:12):
 men då slänger du din blöta tvätt på honom och springer därifrån
Elin | säger (13:13):
 HAHHA
 gråtrandes
 på arabiska
 DÅ blir han förvirrad  
linn säger (13:13):
 hahha hur gråter man på arabiska?  
Elin | säger (13:14):
 ahha man skriker saker på arabiska samtidigt
 och pekar på honom och sen sitt hjärta och tillbaka igen
linn säger (13:14):
  XD
Elin | säger (13:14):
  XD
linn säger (13:14):
 hahaha fy fan va kul
 snälla gör det  
Elin | säger (13:14):
 hahahha hade jag kunnat arabiska så sure
linn säger (13:15):
 bara att " aschmalllaaaach"
Elin | säger (13:15):
 hahahhahahha XD

Revenge

När jag kom till tvättstugan idag var jag ca 5-10 minuter sen men trots detta var det någon jävel som hade kvar sin tvätt i tvättmaskinen?! Snäll som jag är lät jag det gå klart då det "bara" var 8 minuter kvar. Sedan slängde jag upp all tvätt ovanpå maskinerna och väntade ut ägaren för att jag blev sur.

Han:
*Plockar lite i tvätten*
- Öhm, var det klart?

Jag:
-Ja, för att jag lät det gå klart. Nästa gång kan du ju ta din egen tvättid.

Han:
-Ja, öhm det är lite svårt att beräkna, du vet..

Jag svarade inte utan stod bara kvar och lät honom lida sig igenom sitt awkward moment, moahaha!

Och NEJ det är fan inte ett dugg svårt att beräkna!? Det står för fan hur lång tid det är kvar på displayen på maskinerna, idiot. Tur för honom att jag bara skulle tvätta fyra maskiner och tack vare det kommer hinna ändå... Bra att han skämdes i alla fall >:)

Trouble

Jag har stora möbleringsproblem.. Mestadels på grund av sjuttioelva kartonger som jag inte orkar packa upp, men ändå. Jag har jättedåligt med förvaring och sjukt mycket saker... Jag är jättepepp på fest men är man fattig så är man ;) Imorgon blir det How I met your mother-marathon! Dessutom är jag ledig 3 dagar i rad! Woho!

Måndagsnatt


Jag lyssnar på Elliott Smith. Åh, vad mysig musik..! Varför har jag inte upptäckt detta förut, kan man undra. Bättre sent än aldrig dock. :)

Jag sov mellan 19-23:30 idag, ifall ni undrar varför jag är vaken klockan 3, haha.

Här bor jag

Jag orkar verkligen inte ta tag i det här med att packa upp allting.. Jag har försökt, men jag har inte varit ledig en hel dag än, så jag hinner inte! På fredag är jag ledig i alla fall, det får bli då. Jag måste dessutom köpa hyllor för jag har ingenstans att ställa alla mina böcker och grejer. Har tänkt mig dessa. Billiga men ändå rätt okej liksom.

Sitter och käkar mörk choklad med mango och grapefrukt och är riktigt sugen på mjölk! Ska nog slinka ut i köket och hämta mer ♥

Go' kväll

Nu sitter jag i mitt sprillans nya rum och fryser som satan! Jag har varit upptagen 24/7 hela helgen men nu är allt gjort och jag sitter här, tillsammans med en massa ouppackade kartonger och påsar. Vem hade kunnat ana att jag har så mycket saker att vi behövde köra tre lass med en kombi!? Well, inte jag i alla fall, som inte ens hade börjat packa i fredags.. :') Igår körde vi två lass och hann med Ikea och ett 60-årskalas emellan. Idag kom Linn med föräldrar och hämtade grejer i lägenheten. Vi städade den också, så nu ska jag bara lämna nycklarna så är det klart!

Innan mamma & Roland åkte hem åkte vi till Ikea igen och åt en massa köttbullar. Det var välbehövligt, för jag var tjurig som en treåring pga hunger, haha! Vi kom till fyndhörnan och vad hittade jag där om inte gardinerna jag tänkt köpa, fast för en hundralapp billigare! Stort TACK till den som bara förstörde förpackningen!

Nu ska jag slänga på lite sängkläder (om jag hittar dom) och sen sussa, imorgon ska jag upp tidigt, för jag öppnar butiken klockan nio, istället för Jessica, som blivit sjuk. Krya på dig vännen :)

Flytt imorgon

Snart är mamma och Roland här. Imorgon bitti ska jag vara färdigpackad för då flyttar jag.. Yeay! Dags att byta 60 väldigt ensamma kvadratmeter mot 16! Plus att bli sambo med en 30-åring och en tjock katt! :D Wish me luck.

Ska också på 60-års kalas imorgon. Jag önskar att ett dygn hade 40 timmar.

Three things

Imorgon ska jag öppna butiken, så jag börjar 09:00. Ville bara skriva några saker här innan jag panikpackar lite.

x
Jag kommer ha en asbra dag på jobbet imorgon, jag bara känner det!!! WOHOO!

x Jag ska flytta i övermorgon och har inte packat något alls.. Det känns inte som att det är på riktigt. Jag har bott här så länge nu, det känns konstigt :/

Carro: Kolla på hyllan ovanför stereon på jobbet! På lördag kommer det ligga en liten överraskning till dig där ;)

Partly cloud

Ni bara MÅSTE kolla in DETTA! Det är en ny kortfilm från Pixar. Helt sjukt underbar är den! :D<3

Kvällsmöte

Nu pyser jag iväg på kvällsmöte med jobbtjejerna, Café Cappuccino nästa!

Sjuk

Idag blir det ingen snabb morgonpromenad. Känner mig helt feberdöd i hjärnan, näsan rinner och halsen kliar och svider. Jag vill inte vara sjuk..!! :( Hoppas att det gått över lite tills imorgon, för då ska jag jobba..

Dagens plan var egentligen att åka till rummet och lämna lite grejer, men jag vet inte om jag pallar det så som det känns idag. Känns lite elakt också att åka dit och smitta ner min stackars flatmate :')

Alzheimer light

Glömde totalt bort att köpa shorts och kolla på skor, så nu drar jag in till Allum! Tjipp!


Idag är jag turkos!

Träningsdagbok #1

Jag har precis strechat klart efter min 30-minuters "powerwalk" (vet inte om det kvalificerar sig till den kategorin då jag inte vet hur fort jag gått). Jag är svettig och känner mig grymt nöjd med mig själv i alla fall! Imorgon ska jag nog göra lite övningar när jag har kommit hem också, men ett steg i taget! :D Jag märkte att mina gympaskor är alldeles för små, så jag måste köpa nya.. Dryg utgift, det är inte det billigaste man kan köpa direkt! Nu ska jag ta en dusch och käka gröt!

SÅ VÄRT!!! WÖÖ!

Jag ska träna...

... För att må bättre, både nu och i framtiden. Jag är alltid trött, omotiverad, har jättedålig hållning och sämst kondis. Jag är så himla trött på det! Men nu är jag iaf motiverad som bara den. Jag vill försöka hålla en vikt på 62 kg (. Just nu pendlar jag mellan 65-67 och äter bara en massa skit. Det ska det naturligtvis bli ändring på också, annars kommer ju träningen knappt hjälpa.

Jag har bestämt mig för att börja med morgonpromenader, VARJE morgon. Utöver detta ska jag fixa ihop ett litet träningsprogram åt mig själv att följa dagligen. Anledningen till att jag skriver om det här på bloggen är dels för att det är en blogg (daah) och för att jag i och med detta inte bara lovar mig själv att hålla mitt löfte, utan jag lovar även er (på något skumt sätt, mwaha)!

Ett till väldigt bra svar jag fått är detta:
Jag tycker att det svåraste är att komma igång med träningen på riktigt, det gäller liksom att klara sig igenom den första månaden av träning och få någon sorts rutin på det. För att få igång träningen och hälsosammare matvanor rekommenderar jag:

1. Träna med en vän som också vill träna.
2. Börja ganska lätt, kanske med promenader. Se det som ett sätt att träffa den du tränar med. Jag tycker iaf att man pratar som bara den om allt och ingenting medan man går vilket inte gör träningen så trist. Gå med stavar och gå snabbt gärna under en längre tid, minst 40 min.
3. Sluta käka mackor. Ät yoghurt, frukt eller gröt till frukost istället. Jag märker jättestor skillnad på mitt sockerberoende om jag skippar mackorna och smöret.
4. Käka mindre av pasta, ris och potatisarna. Käka mer grönsaker istället.
5. När du känner sockersug, käka nått bra istället för godis. Gör en smoothie, ät nötter, ta ett äpple.
6. Att alltid ha med tuggummi kan också vara bra mot sockersug. När du känner för godis, ta ett tuggummi så känns det inte lika lockande längre.
7. Käka mer vegmat. Ganska lätt sätt att undvika många onyttigheter på.
För att sluta tycka att man är trött och inte pallar träna så försök först och främst vara hård mot dig själv den första månaden. När man väl kommit igång är det grymt mycket lättare. Men annars så är det bra att:

1. Träna i grupp. Typ nått friskis och svettispass som man vet ska gå på någon dag i veckan. Kanske börja köra i nått korpen lag? Det är mycket lättare att gå till något organiserat. Då har man en tid man ska passa och det är svårt att skjuta upp.
2. Gör träningsschema. Eller sätt som mål att du ska träna tre gånger i veckan.
3. Variera träningen, gör roliga saker! Simma, dra ihop kompisarna och spela fotboll, kör badminton med kompisen. Etc etc. Gör en hinderbana whatever.
4. Ha en träningskamrat så ni kan pusha varandra.
5. Börja på en sport!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Då snackar vi om regelbundna och troligen roligare träningspass.

go nuts!

Motivation (och svävande shorts)!

Idag har jag frågat folk om träningsmotivation och fått riktigt bra svar, så nu känner jag mig fylld av idéer och vilja och det känns så himla bra! Delar med mig av de svar som inspirerade mig mest:

1. Vad motiverar dig till att vilja/orka träna?
- Det är tråkigt, jag tvingar mig själv, försöker att tänka på resultatet av att springa. Har du någonsin ångrat ett träningspass?
- Att jag ska trivas bättre med mej själv.
- Fokusera på vad som händer i längden, om jag lever ett sådant liv.
- Känslan efteråt. Och att det är väldigt roligt på de flesta pass :)
- Att det är roligt är väl rätt motiverande, så träna något som är kul att träna
- Det är struktur/rutin som gör att man inte tappar motivationen.
- Ingenting är så roligt som rida, det känns inte ens som träning!
- Promenader är så skönt
- Det som motiverar mig är att jag vet att måbraendet förr eller senare kommer, om man bara ligger i.


2. Vad finns det för olika träningsformer? Helst billiga, men alla tips mottages tacksamt!
- Badminton! :D
- Morgonpromenader och promenader överhuvudtaget
- Kroppsviktsträning. Skräddarsy eller köp en bok, fastna inte i planeringsstadiet som många gör för att de inte vet vilka metoder som är de optimala. >Länk till övningar<

3. Tipsa om småsaker man kan tänka på i vardagen också, i stil med att välja trappor över hissar osv.
- Cykla eller gå  istället för att ta bilen/bussen
- Träna med någon, motivera varandra!
- Minskade på sockret, ser skillnad efter ett par månader.

- "Jag gör det imorgon" är en dödssynd!

4. Jag är en person som vill se snabba resultat i ALLT, så det är svårt för mig att orka vänta på något som "kanske kommer senare" liksom.. Några tips om hur jag kan tänka?
- Nyckeln är att klara av de första gångerna och komma ifrån tänket att varje träningstillfälle är värsta grejen. Lyckas man med det - åtminstone har jag känt så - går resten ... kanske inte som på räls, men mycket lättare. Träningen blir en naturlig del av vardagen, något "man bara gör".

Du kommer nog märka en del resultat ganska snabbt, kanske inte synliga sådana, men din styrka och kondition kommer drastiskt öka bara efter några enstaka tillfällen. Denna nyvunna energi brukar motivera en att jobba vidare mot de långsiktiga målen.

_______________________________________________________________________

Imorgon är det jag som pallrar mig upp och går en morgonpromenad innan jobbet, minsann! :D Ska fixa ihop ett litet eget träningspass till mig själv också med hjälp av de där kroppsviktsövningarna  i länken ovanför. Ska köpa ett par sådana här fina svävande shorts imorgon också, så jag har ett par.

Hoppas ni också blivit peppade av detta och tar tag i er träning ni också!
 

Jag saknar Linn!!!

Sitter och sjunger till "Dead ringer for love" och vände mig mot soffan av gammal vana för att spexsjunga med Linn, men hon var ju inte där.......................... :(

Blöö

Jag har ont i huvudet och känner mig febrig.. Vad ofta jag har huvudvärk nu för tiden förresten? Kanske borde försöka komma på vad det beror på.

Dagens:


Söndag

Idag har jag jobbat, städat lägenheten och haft filmkväll här hemma! Det har varit en väldigt bra dag, jag är ASNÖJD! Min nyfunna vän A. (passaro) och jag såg Slumdog millionaire (som båda visserligen redan sett, men den är värd att se om!). Efter detta hann jag "How I Met Your Mother"-frälsa honom också, yeay! Nu hoppas jag att han suitar up ordentligt :D

Imorgon är jag ledig och ska börja flytta saker till mitt rum på Guldheden. Det känns riktigt bra, men lite nervös är jag. Det ska bli kul att se rummet igen, jag har en känsla av att det kommer vara mindre än jag minns det, höhö. Time will tell.

Jag blev sugen på att se alla säsongerna av HIMYM igen, så nu ska jag se s01e02 innan sömnen tar mig.
Godnatt!

Otursdag?

För det första så slutade våra kortmaskiner att fungera på jobbet, vilket innebär halv katastrof i en butik i Femman i Göteborg! Jag försökte ringa till två olika servicenummer, men den ena hade stängt pga röd dag och skulle inte öppna förrän på måndag igen och den andra jag ringde hade ingen utbildning på maskinerna! Typiskt! Kunderna var faktiskt ganska förstående trots allt, problemet var ju bortom vår kontroll, så de fattade väl att det inte var någon idé att klaga (även om en del gjorde det i alla fall... men så är det ju alltid).

Inte nog med det, utan jag har även hunnit med att:
- Välta samma två lådor med tester två gånger i rad
- Snubbla över mig själv
- Snubbla över kartonger
- Snubbla över kartongerna igen
- Snubbla över dörren till kassaskåpet
Allt detta under mina sex arbetstimmar. Hur lyckas man!? Haha!

Carro hade otur hon också, hon råkade nämligen lägga en parfym för mycket i en låda, så vi kunde varken stänga lådan som var ovanför helt eller få upp den undre igen, eftersom parfymförpackningen hade lagt sig i vägen! Efter många om och men lyckades hon faktiskt få ut den, med hjälp av någon lång metallgrej tror jag. Det var en himla tur att vi ändå skulle göra en  ny test på just den parfymen, för då var det ju bara att ta den från den trasiga kartongen, så det löste sig smidigt!

Jag har gått med ett leende på läpparna hela dagen för det är så himla komiskt att när sånt här väl händer, då händer verkligen ALLT samtidigt! :D

Chillin'

Har haft lite mini-spa såhär på kvällen. Två olika ansiktsmasker har jag lagt, för en kombinerad peeling + djuprengörande  peel-off mask och efteråt en fuktgivande mask. Den första är köpt på Yves Rocher och den andra på Åhléns!



Imorgon jobbar jag 09-15, så det blir drygt att släpa sig upp men sjukt värt det sen när jag har hela eftermiddagen hemma <3 Nattinatti!

Use this chance

Elin säger (21:47):
det är typ 75% YES, EGET RUM!!! och 15% Orka dela lägenhet IGEN..

och 10% kass på matte

Dagens plus och minus

PLUS
+ Jag har en biljett till Muse i Stockholm i höst! :D :D :D :D :D
+ Jag fick nycklarna till rummet idag! Så på måndag blir första inflyttningsdagen, då ska jag åka dit med lite grejer hade jag tänkt! Nästa helg kommer mamma och Roland och hjälper mig med sängen, skrivbordet och så (de tar med sig en liten TV och en 120-säng till mig också, JIPPIE! :D).
+ Jag klarar mig ändå fram till klockan sex på en halv ostmacka till lunch. Tur det med dagens händelser.

MINUS
- Har haft ont i halsen några dagar nu, men idag vaknade jag snorig också, inte kul. Dessbättre gick det värsta över runt lunch.
- Stod i kö på Swedbank i 40 minuter innan det blev min tur. Så säger bankkvinnan att jag bara hade kunnat ringa telefonbanken egentligen... Suck. Varför kan de inte berätta sådant när man är där första gången!?
- Blev på grund av detta tvungen att kasta i mig min lunch (hann inte med mer än att slänga i mig en halv macka medan jag sprang genom Brunnsparken tillbaka till jobbet igen)
- Rev upp mina strumpbyxor på en varuvagn innan lunch och hade inget reservpar, så jag har fått skämmas lite idag. När jag gick hem var det en kvinna som verkligen kollade på mitt ben med avsmak, haha! :D
- Har inte hunnit hämta ut min älskade Muse-biljett ännu, får fixa det på måndag så att jag kan slappna av! Det känns lite som att det inte är säkert att jag ska dit när jag inte har en biljett i handen.


Nu tänker jag utmana er alla att lägga upp en bild på er själva som små! Här kommer mitt bidrag, jag var väl cirka 1 år eller nåt, haha! Taget i stugan i Lysekil :)


YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!



Jag vet ingen som ska dit, men skit samma, det löser sig! :D Det kommer bli grymt! Tack för hjälpen, älskling :)

08:59

Om en minut släpps biljetterna och jag hittar inte min bankdosa!?!?!?!??!?!?

På jobbet

Vi har crémeögonskuggor på jobbet som har en förpackning som gör den lätt att missta för läppglans. Jag stod bredvid sminket en dag och packade in ett paket åt en kund i godan ro - och vad ser jag då om inte två fjortisar som provar den vita crémeögonskuggan... På LÄPPARNA!? Jag både garvade och grät inombords och elak som jag är lät jag dem hållas en stund innan jag frågade ifall de var medvetna om misstaget.

"... Va? OJ! Men det var ju så snyggt..! Hahahaha!"

Åh, var är världen på väg? Sen NÄR är det snyggt med vita läppar? :(

Good day

Idag vaknade jag av ett samtal från jobbet som gav mig tre arbetstimmar senare idag, mellan 16-19. Det var väldigt välkommet då jag inte har lika mycket timmar i juni-juli som de senaste två månaderna.. Tråkigt, men that's life. Måste verkligen engagera mig mer i jobbsökandet nu, det vore helt perfekt med ett till extrajobb för mig så att jag kan matcha tiderna med mitt nuvarande extrajobb! Synd att det är finanskris bara, det tar ju död på i princip alla jobbplaner. Men det blir vad man gör det till!

Det har varit rätt soligt och fint här i Partille idag men nu började det mulna på, det var lite synd. Jag har haft balkongdörren öppen hela dagen och börjar inte förrän nu frysa lite om fötterna. Jag var beredd på fult väder idag så det känns helt okej! Förresten sa en kund sa till mig igår att det bara skulle bli tio grader varmt i Götet imorgon!? Vad fan liksom? Då kan det ju lika gärna bli vinter igen...! Kollade på smhi nu och det ska tydligen regna i Partille imorgon också. Då är jag i och för sig på jobbet så det gör inget, hähä.

Tänkte att jag skulle färga håret ikväll, ska försöka färga tillbaka min naturliga hårfärg. Varför jag inte bara sparar ut mitt eget hår är för att det ser rätt dött ut, det är liksom inte direkt någon lyster eller glans i det. Sen känns mitt hår alltid fräschast nyfärgat. True story.

Mycket seriös bild på mitt blekta rödbruna hår ;)

Hysteria!



Jag dör om jag inte är ledig/får ledigt på fredag morgon!!!!