Dagens skörd

Linn är väldigt trött idag... När Linn är trött säger hon vääääldigt konstiga saker:

"Jag känner mig som ett flygande blåbär"

"När du åker hem sminkar du väl inte dina ben?"

"Är det du som jobbar för Kronofågel?"

Elins secret


Fyra...

Fyra filmer jag kan titta på om & om igen:
(brukar inte se på filmer flera gånger särskilt ofta direkt, men om jag måste välja)
1. Lejonkungen!
2. Sagan om ringen-trilogin
3. Monsters inc.
4. Juno

Fyra tv-serier jag gillar:
1. How I met your mother
2. Grey's anatomy
3. Scrubs
4. Las Vegas

Fyra platser där jag varit på semester:
1. Rhodos
2. Portugal
3. Tyskland
4. Danmark (jag var liten okej)

Fyra sajter jag besöker dagligen:
1. Hotmail
2. Blogg.se
3. Facebook
4. Platsbanken

Fyra senaste människor jag träffade:
(Förutom randoms)
1. Becca
2  Linn
3. J på jobbet
4. N på jobbet

Fyra ställen där jag inte trivs
1. Stockholm
2. Torsby
3. Där det är kallt
4. Töcksfors

Fyra "måsten" i handväskan:
1. Plånboken
2. Mobilen
3. Busskortet
4. Nycklarna

Fyra saker jag längtar efter:
1. Sommar!
2. Min fina pojke
3. Nästa löning
4. Egen lägenhet

Lördag

Efter många om och men (vi gick om varandra på msn och jag hittade inte min mobil) mötte jag Becca i Allum där vi handlade mat på Maxi inför kvällen. Det blev färskpasta och baconröra (den vi gjorde hela tiden i Töcksfors i höstas).


Här ser ni husmor herself!

Det blev gott och vi vart proppmätta! Efteråt kollade vi på Jag vet vad du gjorde förra lördagen på trean. Var jättekul trots att vi redan sett det en gång, det var nämligen det avsnittet där vi agerade publik som visades. Becca och jag sitter näst längst till vänster på tredje raden nerifrån (på läktaren bakom familjemedlemmarna i soffan). Linn däremot blev flyttad till raden nedanför oss för att hypnotisören tydligen var tvungen att sitta på just hennes plats, haha.

När programmet var slut såg vi på två filmer. Det blev Donkey Punch (en b-thriller som var ganska underhållande) och Slumdog millionaire. Den sistnämda handlar om Jamal, en kille från slummen som kommer med i den indiska versionen av "Vem vill bli miljonär?". Den var riktigt bra, se den!

När filmen var slut var datorns klocka plötsligt 03:12! Vi blev lite chockade och undrade hur fan det hade gått till men så kom Becca på att det är vårdagjämning, så man ju ska ställa fram klockan en timme.. Haha! Det blev dock ännu senare än så för vår del, vi pratade hela natten! Det märks att vi inte har träffats på länge.. Vi är ju vana att umgås dagligen i och med att vi gick i samma klass i sex år. Sedan bodde vi tillsammans i höstas, men nu träffas vi knappt överhuvudtaget, tyvärr. Det blir väl så i den här åldern, alla flyttar hemifrån, börjar plugga eller drar utomlands. Det gäller att ta tillvara på de tillfällen man får att träffas! :) Älskar dig, Ettan!

Back to basics

Hej, jag heter Elin och är sexton år igen. Villintevillintevillinte

"God" morgon

Jaha. Jag har betalat 350 spänn för att göra ett stort jävla prov under en hel dag och så hittar jag inte min linjal. Bye bye Högskoleprov vt-09. Visst, jag kunde ha gått dit och försökt ändå, men jag tänker inte riskera ett sämre resultat. VARFÖR kunde jag inte ha tänkt på det här igår istället!? 350 kronor... Jävligt dyrt för att sitta hemma och göra inget en hel dag!

Är ganska lättad på ett sätt också.. Känner att folk runt om mig har jävligt höga förväntningar på mitt resultat som jag inte vet om jag kan leva upp till. Jag vet att de menar väl (de tror ju på mig), men det är inte så kul att höra "Jag tror att du kommer få 1,4" (av tre olika personer) när man redan är nervös. Medel i Sverige ligger på 0,9 (tror jag iaf) och jag känner inte att jag skulle vara något särskilt smartare än medel så..

USCH. Nu kommer jag att gå runt och ha dåligt samvete för det här :(

Edit: Haha, man kan ju nästan se det som att jag betalade för att slippa.. xD

Rysningar!

Linn ringde mig från The Hives-konserten nyss (TAAACK <3) och jag fick rysningar över hela kroppen direkt! Åh, vad jag önskar att jag vore där med henne just nu!


Friday, I'm in love

Kul att ni gillade designen! :)

Jag jobbade 10:30- 19 idag och jag inventerade för första gången i mitt liv^^ Det var lättare än det låter! Haha. Förresten skrev vi av en massa varor som inte gick att sälja p.g.a. olika orsaker (de kan ha utgått ur sortimentet eller haft en trasig förpackning osv) under veckan. Jag fick ta hem fem olika parfymer, en brun utan sol-spray, en sminkborste, en ögonskugga, ett rouge, en flaska massageolja, schampoo, balsam och rengöring + dagcremé ur vår Pure Calmille-serie (som jag faktiskt hade tänkt köpa!)! Inte alls dåligt! :D

Nu ska jag laga min egenhändigt komponerade korvgryta, den är jättegod! Ska nog skriva upp receptet så att jag har till senare, nu har jag nämligen ingen koll alls på hur mycket av ingredienserna man ska ha i förhållande till antal portioner.
Ha en bra fredag!

Och till Linn:
Jag är avundsjuk! Have a blast :)

Nytt & natt

Well, det är detta jag har pysslat med sedan jag kom hem från jobbet, nämligen min nya bloggdesign. Ser du inte, tryck F5. Lite finjusteringar kvar, men jag orkar inte mer idag. Nu ska jag krypa ner mellan mina svala lakan och sova som en prinsessa! God natt!

K to the A to the O to the S - KAOS!

Det har verkligen gått i ett hela dagen på jobbet. Det var sjukt mycket folk i butiken(löning), vi fick ha tre kassor öppna (det brukar räcka med två) men trots det var det långa köer! Jag fick göra min första egna retur också. Det var lite nervöst först men det gick bra! Mina tankar ser ut såhär just nu:


9-timmars arbetsdag

Känner mig trött och sleten men väldigt, väldigt glad! Jag har ett roligt jobb med trevliga arbetskompisar, en helmysig sambo och världens bästa kompisar & pojkvän hemma i Värmland! Tack för att ni finns, underbara människor ♥

Arbetsförmedlingen idag:


  
"Jag flyter nog bara i vätskor tyvärr.."
"Här krävs mer än flyt"

Eh, jag ska sluta nu..

Super Mario Bros - Piratebay version


Monday

Idag har jag hunnit med en hel massa saker! Vi har tvättat (det var på tiden, wiho!), städat lägenheten grundligt och så har jag färgat håret. Från rödhårig med ful utväxt till brunett.

Nu är det en ny vecka med fullspäckat schema. Jag jobbar tisdag-fredag och på lördag ska jag göra högskoleprovet. Jag måste alltså hinna med att göra ett gammalt prov någon dag under veckan för att se lite hur det går till. Jag är lite nervös (inför det riktiga provet då förstås)! Min bror tror att jag kommer få 1,2-1,4! Inget dåligt höga förväntningar han har på mig heller! Om jag får under 1,0 kommer jag nog att vara missnöjd, tyvärr.  Jaja, only time willl tell. Får jag dåligt kan ni glömma att jag berättar om det. :>

Nu: SÄNGEN!

God kväll!

Imorgon är jag ledig, yes! Ska fira med att tvätta, jippie. Tjabba.

God morgon!

Ha en bra dag, det tänker jag ha!



(ja, jag gillar att ta cambilder, hehe)

Rund om fötterna

Nej, jag har inte druckit, jag har jobbat, haha! Jag har stått upp så mycket idag att det känns som att mina fötter är bortdomnade på undersidan. Ska strax gå och lägga mig, jag är så himla trött!

Jag fick öppna butiken idag eftersom min stackars kollega Carro har blivit magsjuk.. Jag hade chefen i telefonen och en fusklapp framför mig med allt man ska göra för att öppna, så det gick fint! Jag ska jobba i Carros ställe imorgon också. Jag hoppas verkligen att det blir lugnare än vad det var idag. Kan lova att jag var stressad, herregud! Under ett par timmar runt lunch hade både jag och Christine(vi var bara två som jobbade) ungefär sex personer var i kassakö och förutom köerna var det massor av folk i butiken.Det är ju inte direkt som att sitta i kassan på Ica heller, utan man ska ju hjälpa kunderna med frågor om medlemskap, hudvård och smink och sådär, så varje kund tar ju sin lilla tid.

Vi hade bra resultat i alla fall, det känns riktigt kul! Jag tycker att det är så roligt när det går bra på jobbet, känner mig så inspirerad och peppad till att göra bra ifrån mig hela tiden. :)

För övrigt funderar jag på att klippa mig, eller ja, i alla fall klippa upp håret som är närmast ansiktet. Det är inte lika snyggt som det brukar när jag har uppsatt. Jag gillar när inte allt hår kommer med i tofsen, jag vill ha luggen och lite runt om den hängandes på sidorna liksom. Men nog om detta, nu ska jag sova. God natt!


Fick ett sms från mamma idag

"En ny typ av binda finns ute i handeln, den heter Bin Ladin och har vingar! Den fästes mot underlivet med ett speciellt lim, nämligen MUSLIM!"

Sovtajm

Ska alldeles strax krypa ner i sängen och somna till Håkan Hellström. Ville bara meddela att jag ska jobba imorgon. Dessutom ska Ida (mitt ex's skånska flickvän) till Göteborg imorgon, så hon kommer antagligen hälsa på mig på jobbet! Vi har aldrig träffats förut, så jag är nervös, haha. Men det ska bli kul, hon verkar vara en mysig tjej.

Mitt humör är bättre nu ifall ni undrar. Vettefan vad som flög i mig förut. Jag brukar inte gå runt och störa mig på ALLT annars, men det gjorde jag tyvärr idag, usch. Eftersom mitt PMS-jag bara träffat Linn idag har det gått ut över henne, förlåt söto! Men nu är jag snäll igen och jag ser fram emot imorgon!



Natti!

If I could turn back time

Vad mycket jag hade gjort annorlunda om jag, för två år sedan, hade vetat det jag vet idag! Men men, nu är det för sent och det är ingen idé att vare sig älta eller gräva ner sig i det. Man får göra det bästa av situationen.

Imorgon blir det jobb, wiho! :D

'Cause you had a bad day

Är allmänt tjurig och grinig idag. Vet inte varför!? Eller jo, det började på eftermiddagen på grund av att jag var hungrig, men det håller fortfarande i sig. WHY!?

Orkar inte att någon överhuvudtaget pratar med mig :@

(ja, jag har mens)

Skaru me hem på lite va' hettere...




haha sexigt..

Exciting!

Min pappa fyller 53 på torsdag och han kommer få den bästa presenten ever! Wohoo, jag är så uppspelt för den är så braaa, wie! :D Idag ska vi kika lite på present, åka till Ikea och dessutom plocka påskris. Ha en bra dag!

Rocky Horror

I skrivande stund sitter jag hemma hos pappa i Forshaga, Värmland. Har ganska nyss vinkat av Max som skulle till skolan. Själv ska jag tillbaka till Göteborg idag. Jag, Linn och Becca ska faktiskt på tv-inspelning ikväll! Det är ett nytt program som heter "Jag vet vad du gjorde förra lördagen" som går ut på att deltagarna ska gissa hur de själva reagerar i olika situationer, men det finns en twist, nämligen att de i nämnda situationer varit hypnotiserade. Hm, ja. Det låter ju sådär lagom trovärdigt, men jag tror att det blir väldigt kul i alla fall :D

Helgen har spenderats med min mysboll. I lördags var vi, Affe & Sofia på Rocky Horror Show på Scala. Det var väldigt anorlunda eftersom det var en show där publiken var involverad! Vi fick skrika "idiot" och "slampa" åt två av karaktärerna, snäppa med en gummihandske, ta på oss partyhattar (jag var pirat..AAARRR) och dansa flera gånger. Det var riktigt kul! Max kompis Robert var ju med och spelade gitarr i orkestern också, riktigt duktiga var de allihop :)

Nej nu blir det duschen, tjipp!

Trötter

Mina ögon trillar ihop snart, möllenöh. Imorgon jobbar jag igen och efter jobbet drar jag upp till de värmländska skogarna för att träffa min älskling. Han har bjudit mig på Rocky Horror Show på lördag! Det ska bli intressant, det är nämligen en show där publiken är involverad! Vi får väl se om vi överlever, haha.

Lovade mig själv att jag ska ligga i sängen och försöka somna innan 01:00 ikväll, så nu drar jag!

Twelve o'clock

Det blev en timme längre än jag först trodde på jobbet idag. Min stackars chef har nämligen gått och blivit sjuk och tappat rösten, lite svårt att berätta för kunder om produkter då! Så idag jobbade jag 11-19 och imorgon ska jag hoppa in för henne och jobba 10.30-19!

Det känns så himla bra på jobbet, jag tycker att jag lär mig nya saker nästan varje timme! Det är så det ska vara, jag tror inte på att man någonsin kan bli fullärd i ett sådant här yrke. Man träffar ju nya personer varenda dag som ger en nya intryck och sätt att se på saker och ting. Åh, vad jag älskar mitt jobb! Det har faktiskt fått mig att börja fundera lite på ifall det kanske är det här jag vill göra med mitt liv... Det vore ju jättehäftigt att någon gång i framtiden bli butikschef..! Jag har ju, som en del av er vet, haft planer på att bli Art Director, men vi får väl helt enkelt se vart livet leder mig ;)

Nu ska jag och Linn dricka te och äta mackor!
Tjipp!

Det ska va' gôtt å leva, annars kan det kvitta

Jag är
- glad
- trött
- peppad på jobb imorgon, 11-18!

Jag har
- för lite tid att göra allt jag vill göra
- finnar (ge er av!)

Creepy!

Linn och jag såg en securitas-bil, en ambulans och totalt tre polisbilar på väg hem med bussen förut. Vi fattade nada och var rädda när vi klev av bussen. Med all rätt...

"Videobutik rånad i Vallhamra
Innehavaren av en videobutik vid Vallhamra torg slogs blodig av fyra ungdomar strax efter klockan 22 på tisdagskvällen.

Ungdomarna, fyra pojkar i 15-17-årsåldern, misshandlade butiksinnehavaren med en hammare när han vägrade överlämna kassan. Mannen fick flera slag mot huvudet och sidan av kroppen och fördes blodig till sjukhus. Det är oklart om ungdomarna kom över några pengar. Flera polispatruller och en hundpatrull sökte under kvällen efter ungdomarna kring Vallhamra torg. Vid midnatt hade ingen gripits för misshandeln
."
- Göteborgsposten

Vallhamra torg ligger ca 5 minuters gångväg från oss.. Usch!

GRATTIS DANIEL!

Han fyller 20 den rackarn!


Jag doftar vanilj och bambu

Idag jobbade jag 12-17, kändes rätt slappt att bara jobba fem timmar, jag var fortfarande pigg när jag kom hem. Idag har jag fått ännu en produktgenomgång, den här gången på parfymerna och halva sminket. Gissa vem som vill köpa hela sminksortimentet!? Precis, jag. Imorgon blir det mer jobb och mer sminkgenomgång, wiho!

Linn är också hemma nu, det är mysigt! Vi har lagat mat och jag har redan lyckats skrämma henne, SKRÄLL.

Brädad av en falukorv

Max har vid fyra olika tillfällen frågat mig vad jag tänkt på...

Max säger (01:08):
 :' (
3/4 blogg 1/4 falukorv
sticktesterna gör mig ledsen :'<

Att frysa

Något att det drygaste som finns är att vara kall. Jag svettas hellre än fryser faktiskt. Något annat som är drygt är att man inte får vara högljudd efter 22:00 när man bor i lägenhet.

Vad gör ni där ute ute, ute, ute(eko)?

"Det blir inge wajwaj när lampa är släkt, om du har en ful dialekt"


Söndag kväll

Max har varit här i två dagar = så himla bra. Vi har under helgen lagat & ätit lasagne (det var det som var överraskningen), som var jättegod, jag ska göra en till i veckan så att Linn får smaka också. Vi har också hunnit kolla på hela första säsongen av "How I met your mother" och konsumerat ca ett kilo lösgodis.  Riktigt bra serie det där, se den från början!

      

Lasagne & min mysboll

Idag åkte vi in till stan lite tidigare för att äta på kinaresturang. Det blev Restaurang Beijing som ligger i Nordstan. Det var gymnastikuppvisning på bottenplan, så vi fick gratis underhållning! Maten däremot var väl ingen höjdare, men helt okej.

Sedan gick vi in på Rut m.fl. och där hittade jag en jättesnygg skjorta som Max köpte åt mig! Har jag världens finaste pojkvän eller har jag? Förhoppningsvis dröjer det inte så länge innan vi bor tillsammans och kan umgås varje dag istället för varannan helg. Långdistans SUGER! För er som inte vet så är det så att jag bor i Partille och han i Karlstad.


Skjortan!

Nu lyssnar jag på electro och ska ställa mig och diska. Musiken som gäller at the moment är den till höger i menyn. LYSSNA! Sedan även dra ett varv med dammsugaren, fasen vad fort det blir sktigt, Linn & jag städade ju i onsdags för tusan. Hon kommer för övrigt hem imorgon! :) Då ska jag jobba också, det ska bli kul! Jag är så himla glad att jag har ett så roligt jobb, det är helt sjukt. Jag märker inte ens att jag borde gå på lunch, de andra får säga till mig, haha.

Sara om 10 år...?



Hittade den här bilden när jag kollade runt på Frilla.se. Läskigt va!?

Såhär ser hon ut nu (bilden är elakt nog stulen från Saras blogg) :


FREDAG!

Detta innebär:
göra allt jag inte gjorde igår.

Max kommer hit ikväll. Jag har en överraskning till honom :>

Mmm


Why so serious?

Jag har seriösa problem med att slita mig från datorn! Har fått i mig mackor och chai-te i alla fall så nu är det dags för en dusch. Jag har ju i och för sig hela dagen på mig att fixa punkterna på min lista.


Såhär fint och soligt är det i vårt kök idag :)

Torsdag

Idag ska jag
x Hämta schema för mars på jobbet
x Åka till Ikea för att köpa assietter (eftersom jag smidigt nog slog sönder två av Linns när jag skulle diska)
x Kolla om Ringen finns på Topshop(har jag nämnt att jag älskar att bo här!?) i stan
x Handla mat för en vecka (OBS: mycket godis)
x Peppa inför att Max ska komma hit imorgon kväll (=äta mycket godis och därmed få ännu en mage som han kan mysa med, hehe) :)

The Ring


Jag är kär... Det blir inte mycket snyggare än såhär, jag ä-l-s-k-a-r den! Hallå Max, ska du inte ta och fria nu kanske när du vet vilken ring jag helst vill ha? Hehe. Det räcker väl egentligen med bara ringen om du inte känner för att gå ner på knä och sådär..Snälla?

Tänkte dela med mig...

.. Av mitt underbart fina humör! Lyssna på den här så blir ni säkert också glada. Som roligast vid 00:50 xD


Sjunde gången gillt?

Bara för att jag tyckte att det var sjukt intressant och underligt:
Linn kan bara sova på mage om det är helg.
Detta fenomen vill jag gärna att någon psykolog förklarar för mig, för jag fattar inte hur sjutton det går ihop.. Vill hennes rygg vila på helgen? Är det för att helg är fest och magen gillar att vara underst? Vem vet..

Hähä!

Linn:
"Jag gillar att allting du har bloggat idag handlar om mig! Du utnyttjar min svaghet!"
Jag:
"Din mun?"

Coolt var ordet..

Linn:
"Du kallade mig hora i sömnen!"
Jag:
"Nej, det gjorde jag inte!"
Linn:
"Nej, det gjorde du inte. Det skulle vara coolt om du sa så"

Linn är en elak person.

Jag: "Alltså jag måste verkligen börja gå ut och gå..."
Jag tar tag i mitt magfett och skakar det lite snyggt.
Linn: "Men Elin, det där har du alltid haft!"
Jag:"..."



Observera att Linn skämtade och att jag inte tog illa upp, för att jag är kille (?)

Hahaha

En kul grej ni alla där ute måste prova:
När du ska skratta, tvinga dig själv att verkligen säga "haha" istället för att låta ditt personliga skratt "ta över". Jag kan garantera att det här blir sjukt roligt om man är två, när den enas skratt ebbar ut börjar man skratta igen och det låter så roligt när man måste säga "haha" hela tiden!

Det låter kanske lite virrigt, men kommentera om du inte fattar så gör jag typ en video eller något.
Haha på er allihop!

Jag saknar redan Linn!

Hon är ju en så galen tjej! Helt crazy! Hon frågade mig nyss om hon fick låna min tungskrapa.. Galet, I say, GALET.

Will & Grace


Den här bilden tillägnar jag Linn som tack för alla mysiga timmar framför vår gemensamma favorit Will & Grace!

Backstreet's back, alright!



Jag kan inte sluta skratta när jag tittar på den här bilden! Hahaha!!!

Vi tog en tripp till USA...

och hälsade på vär vän Pheobe!


DÅ HÖR JAG FÅGLAR SJUNGA

Innan ni dömer mig vill jag bara klargöra en sak eller två.
1. Jag gillar inte GES i övrigt
2. Jag är väl inte dum..
3. Nej, jag gillar inte schlager heller
4... ja, that's it.


Skön tjej som f.ö. bloggar här!

Jag har ett jobb det är nog inget vidare
Jag har en lägenhet där ingen vill bo
Jag kommer hem ibland, det är ett ensamt land
Jag börjar vänja mig, men inte får jag nån ro
Men när hon ringer mig, och säger mig
Allting kommer att ordna sig
Och när hon tar min hand (när hon tar min hand)

Då hör jag fåglar sjunga, och marken börjar att gunga
Jag antar att det är lite löjligt, men möjligt, oh, whoa, whoa, whoa!
Håll mig och lova mig, stanna världen en stund


Jag brukar se på allt, TV 1000-fallt
Jag går och lägger mig med Ylva-Marie
Jag har funderat på att skaffa hund, eller så
Men det blir inte lätt med min ekonomi
Men när jag tänker på, dom gånger då
Hon är här känns det bra ändå
Och när hon tar min hand (när hon tar min hand)

Då hör jag fåglar sjunga, och marken börjar att gunga
Jag antar att det är lite löjligt, men möjligt, oh, whoa, whoa, whoa!
Håll mig och lova mig, stanna världen en stund


Kan inte stanna, men vart ska jag gå?
Hur jag än gör blir det fel ändå men när jag ser
Och när hon ler, oh, whoa, whoa, whoa!

Då hör jag fåglar sjunga, och marken börjar att gunga
Jag antar att det är lite märkligt, men verkligt, oh, whoa, whoa, whoa!
Håll mig och lova mig, stanna världen en stund

Åh, stanna världen en stund

Människor hurrar och humlor surrar peddar peddar, gurra gurrar
Anders andrar, niklas nickar lennart lellar o leffe leffar hajen hajjar o soffan soffar eva evahahaaaar aaaaa
Stanna världen en stund!

Jag har tråkigt

Vem är din bästa vän? Max.
Vem älskar du? Max, tjejorna, övriga nördar & familjen <3
Vem vill du bli full med? Sara, Becca, Rotmos eller en kombo av de tre, haha.
Vem är den bästa artisten? Just nu är det Yuksek.
Vem pratade du senast med? Linn... Surprise!
Vem fick du senast sms av? Linn.
Vem är snyggast i världen? kass fråga.
Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort den? Max! (på så vis får jag ju del av miljonen... man måste ju tänka smart, hähä)
Vem saknar du? Max och pappa. Har inte träffat papi sedan innan jag flyttade :(
Vem är snällast i världen? Dalai Lama...
Vem vill du prata med? Ingen, orkar inte.
Vem såg du full senast? I fredags var väl Becca lite lätt dragen. :D
Vem vet allt om dig? Max, Linn och Becca vet väl mest tillsammans. Gick ju i samma klass som Becca i 3 år och är uppvuxen & bor med Linn, så ni andra ska inte känna er mobbade.
Vem kan du berätta allt för?
Mina friends & Max.
Vem kan berätta allt för dig? Den som vill. Jag lyssnar.
Vem hatar du? Den som går långsamt framför mig.

Spice up your life!


Oh, baby

Linn:
"Vi kommer ha bott ihop i nio månader efter det här... Vi skulle typ ha kunnat skaffa en bebis!"

"Det bara kommer över mig..."


En bild.