Tema: Electropop

Planen för dagen är:
x städa min sida av sovrummet
x handla
x laga mat
x göra oss i ordning
och sen blir det förfest hos oss innan vi drar till haket! Ska bli så mysigt att träffa Värmlands-Becca ;D


The best of the best

Max säger (01:58):
älskar dig, du är min värld! god natt<3


Min Max är en så otroligt fin människa och han får mig att må så himla bra! Jag är så stolt över att ha honom som min pojkvän! Det senaste året har varit mitt jobbigaste och bästa på samma gång och han har funnits där för mig hela tiden. Vi har bott nära varandra, vi har bott tillsammans i tre månader och vi har haft långdistansfårhållande, allt under ett år, haha. Just nu bor vi så långt ifrån varandra vi någonsin har gjort (Jag i Göteborg och han i Karlstad) , men det funkar. Allt går om man bara vill, och vilja finns det gott om i vårt förhållande :)

Saknar dig massvis, älskling!



Bilden är gammal men fin :D

Generöst...

Linn har sovmorgon imorgon:
"Ingen får störa mig utom du! Du får inte väcka mig men du får leva!"

OH HAPPY DAY

Jag är anställd! YEEEES! Jag är så jäkla glad!

Nattinatti

Känner mig ganska duktig nu faktiskt. Jag har gjort allt som jag skrev om i förra inlägget utom att klippa Linns hår, för det hade jag fått om bakfoten, det skulle vi visst göra i helgen^^ Livsmedelsbutiken har fortfarande inte ringt, riktigt dålig stil faktiskt.

Imorgon ska jag provjobba igen, det ska bli kul! Ska lägga mig och plugga på lite material jag fick med mig från jobbet i måndags :) Sov gott!

Dagens plan

Ska slänga på mig kläderna, sminka mig lite snabbt och dra ut och lämna lite CV:n idag! Livsmedelsbutiken jag sökte deltidsjobb på har fortfarande inte hört av sig (de sa senast tisdag = igår), så jag väntar mig samtal från dem idag. Annars ska jag diska mitt diskberg och klippa Linns hår sen när hon kommer hem från jobbet.

Sedan undrar jag vilka ni tre är som prenumererar på min blogg via Bloglovin'! Jag vet att Sara är en av er, men vilka är ni andra två? Är lite roligt att veta :)

A lot of work work

Jag provjobbade alltså igår och dagen bara flög förbi för att jag hade så roligt! Alla arbetskamrater är jättesnälla och jag tycker faktiskt att det gick skitbra! Klart man gör lite fel och missar ibland, men vafan, det var ju första dagen liksom, everybody makes mistakes :) Ska jobba igen senare under veckan, ska bli så roligt :D Om det går bra då också kommer jag få en produktgenomgång & bli extrapersonal! Jag stod i kassan i princip hela dagen för att lära mig hur deras system fungerar. Jag ville inte åka hem på kvällen för att det var så kul :)

För övrigt kan väl ingen ha undgått att Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling förlovade sig idag, på fettisdagen, hähä. Förresten, fy fan vad fjantigt med alla som inte tycker att Daniel är "rätt man för Victoria"! Hur i helvete kan någon utomstående veta något om det?


Linn tar ut luften ur luftmadrassen...

"Det är sjukt mycket luft i! Man kan typ försörja en hel afrikansk by!"

I'm tired of your shit!

Vi ska äta lasagne här innan Max mamma skjutsar in mig till bussen mot Göteborg, MUMS! Jag älskar lasagne, det är så sjukt gott! Apropå lasagne kom jag att tänka på en rolig serie med katten Gustaf(han älskar ju också lasagne) som jag har sparat ner på datorn. Here it comes, precis min humor, haha!


Att ta vara på varje enskild dag

Detta är något jag verkligen måste träna på, att försöka se motgångar som utmaningar och att tänka positivt. Och att det inte är hela världen om man gör bort sig. Om någon har tips på hur man får bättre självförtroende/självkänsla, please do tell!

don't let yourself down
and don't let yourself go
your last chance has arrived

best, you've got to be the best
you've got to change the world
and use this chance to be heard
your time is now

- Muse

Passion of the Elin

Jag gick på intervjun och det är jag väldigt glad för. Det är lite roligt, för jag har märkt att jag kan skärpa till mig när det verkligen gäller, som nu när jag var helt febrig och svettig lyckades jag ändå vara väldigt fokuserad under hela intervjun och det enda som märktes av min förkylning var lite hosta och snörvlingar. Chefen verkar vara trevlig, engagerande och ha en väldigt positiv syn på saker och ting, jag blev glad av att prata med henne. Känner mig inspirerad och redo att ge 110% på måndag! Just ja, jag sa aldrig det, jag ska provjobba hos dem på måndag! Jag fick komma dit tidigare och sminka mig med deras produkter om jag ville, för kunder brukade fråga vad expediterna själva använder och då är det ju, som ni förstår, smart att kunna säga att man använder företagets egna produkter. Man ska verkligen vara ett ansikte utåt, bokstavligen!

Åh, jag vill vara bra på att sminka mig! Jag vill veta allt om ögonskuggor, primers och foundations och vad för hudkräm man ska använda när man är en torris och så vidare in i oändlighetens virrvarr! Förhoppningsvis kan jag lära mig ett och annat på måndag. det ska bli jätteroligt, jag ser verkligen fram emot det! Det verkar vara himlans trevliga tjejer som jobbar där, så det ska nog gå bra. Ska plugga företags- och produktinformation i helgen så att jag inte står clueless på måndag morgon.

Det känns verkligen som att allt helt plötsligt bara går min väg, YES!

Jag inser verkligen att jag måste hitta passionen för livet inuti mig. Jag vet att den finns där, för den tittar minsann ut ibland! Oftast när jag är på väg. Jag älskar att åka buss, ENSAM. Det är bara jag och min musik som räknas och jag behöver inte bry mig om att någon kanske skulle tycka att jag är löjlig som rör huvudet i takt med musiken, samtidigt som jag ljudlöst men taktfast slår händerna mot låren. Åh, vad glad jag är då. När ingen vet vem jag är och jag kan ge dem ett första intryck av mig, jag kan få dem att tro att jag är den jag egentligen önskar att jag vore?

I hela mitt liv har jag väntat på livet
Jag har längtat efter någon längta till
Jag var ung när jag fann Gud på ett dansgolv
En stadig puls som hackade sig in
- Kristian Anttila

Ett två tre fyra

Såhär, va. Klockan 16.00 ska jag på intervju för ett extraarbete. Problemet är att jag är jätteförkyld med rinnig näsa, feber och huvudvärk... Jag vet inte om jag borde ställa in eller gå ändå och göra mitt bästa? Jobbigt. What do you think?

Full rulle

Jag hann knappt gå upp imorse innan jag blev kallad till arbetsintervju! Fick slänga mig in i duschen fort som sjutton för att hinna! Tyvärr hann jag inte äta något utan tänkte köpa en korv på pressbyrån. Väl där upptäcker jag att jag inte har stoppat tillbaka bankkortet i plånboken sedan i lördags, så det enda jag har med mig är 17 kr. Jag ser att en korv kostar arton men låtsas inte om det och frågar om det finns någon korv för sjutton kronor,"för det är allt jag har..." Expediten blev tagen av min sorgliga historia om stress och arbetsintervju och gav mig rabatt, vilken ängel!

Intervjun då... Min allra första riktiga arbetsintervju till och med. Det är en deltidstjänst hos en livsmedelskedja som står på spel och jag har ingen aning om hur intervjun gick! Jag var sjukt nervös och satt med knallröda kinder hela tiden. Det kan endera ha gått jättedåligt eller helt okej, jag vet verkligen inte. Trots att Linn hade förberett mig på att jag skulle få svara på frågor som "vad är dina bra sidor" blev jag mållös när de frågade mig, haha! Kände att jag mest upprepade allt som står i mitt CV redan, men men. Nu vet jag vad jag har att vänta mig till nästa gång och är förhoppningsvis bättre förberedd.

Imorgon är en ny fin dag med två intervjuer till! Jag fattar inte vad som har hänt, igår och idag har fyra företag ringt och bokat intervjutider med mig! Två av dem är telefonsäljarjobb, ett är som sagt deltid hos en livsmedelskedja och det sista är extrajobb i en butik som säljer skönhetsprodukter. Helst skulle jag vilja jobba deltid i livsmedelsaffären och samtidigt få extrajobbet i butiken. Wish me luck!


Slänger in en korning, osmickrande bild på mig och Kloan från Max fest i januari :D (Marie och Daniel i bakgrunden) Saknar er alla!

SÅKLART!

Ska vi hosta hela dagen - SÅKLART!
Ska vi sitta framför datorn - SÅKLART!
Ska Linn komma hem nu - SÅKLART!
Ska Linn med sig halstabletter, godis och cola - SÅKLART!
Ska jag laga pannkakor - SÅKLART!

Repeat


Sjuk - igen

Jahapp. I förrgår hade jag rethosta när jag skulle sova, igår lite ont i halsen och idag har jag både hosta, halsont och är hes. Wopdido! Funderar på att åka iväg och lämna CV ändå, men jag pratar som en kratta, så jag vet inte.. We'll see.

Min pôjk

Av min pojkvän får jag aldrig tråkiga svar, som ett "yeah" i times new roman. Jag får fina, som detta:



Fatta att jag saknar honom, jättemycket!

Fina lilla krumelur, jag vill inte bliva stur

Igår lovade jag mig själv att jag skulle lämna CV i Allum, det lokala köpcentret, men jag vaknade sent, satte mig här och känner mig finnig och allmänt fel. Har också tjockdag idag. KUL? Nej. Insåg att jag råkat skicka ett mail med jobbansökan till Panduro utan att bifoga vare sig CV eller personligt brev. Haha, lyckat. Som tur är söker de ingen nu ändå, det var bara en spontanansökan.

Linn jobbar sin första dag på sitt nya jobb idag och jag känner mig precis som när jag gick i skolan och bodde hemma. Har dåligt samvete för att jag inte hade gjort något värt på hela dagen och bara väntar på att mamma/pappa ska komma hem och påpeka det för mig. Jävlig tur för mig att Linn är min kompis och inte min förälder, heh.

Jag önskar att jag orkade göra fint här så att hon slapp se all skit när hon kommer hem, men jag vet inte vad det är med mig, men jag vill ingenting idag, NADA. Orken är borta. Jag önskar också att jag hade kunnat kolla på film hela dagen utan att få dåligt samvete för det, men det lär inte hända.

Mitt mål idag är att lägga in GES - Stanna världen en stund (min nya superduperglad-låt) & Muse på Ipoden och laga mat åt mig och Linn. Ska nog tvinga in mig i duschen nu. Hoppas ni har det bättre. Ciao.

AAAAAAAAAAARRRRRRRRR

"Strax efter klockan nio i morse, måndag, inleddes rättegången mot fyra män med koppling till fildelarsajten The Pirate Bay. Domen är prejudicerande och har rönt stor internationell uppmärksamhet."
Gillar att det ligger under "Kultur och nöje" på DN:s hemsida, haha. Go pirates!



- Do you know why pirates are called pirates?
- No?
- Because they aaaaaaarrrrrrrrrr!

Red paint

FÖRE



EFTER



     


Använde mig av en röd textilpenna, finns att köpa på Panduro. :)

That boy, that girl


"Hej Elin! Jag har gjort en mixtape med låtar som påminner mig om dig. Enjoy!"

De senaste 88 minuterna har jag lyssnat på en 161 MB stor ljudfil som jag alltså fick av Max som alla hjärtans dag-present. Alltså, wow. Jag har världens bästa pojkvän.

Seriöst

Idag har jag hunnit med att...
...åka och handla
...dammsuga hela lägenheten
...våttorka alla golv
... blåsa upp 25 ballonger SAMTIDIGT som jag lagade fiskpinnar, spenat och mos
... diska två dagars disk



Halv åtta kommer Becca och Mari och innan dess ska jag ha....
...duschat & klätt på mig
... kletat klet på Linns morotskaka & dekorerat den

...hängt upp balllonger lite här och där

så...hej då!

juste, min nya sjal kan ni få se!


Fredagen den trettonde

Ja ni! Idag är det den beryktade otursdagen, och vad ska vi då hitta på? Jo, vi ska ut och festa... Kan det gå annat än fel? Hähä. Becca och Mari kommer och hälsar på oss ikväll, det ska bli roooooooligt! Jag gjorde precis en otroligt fin karta till Becca så att hon vet när hon ska gå av bussen. Jag är stolt!




Edit: ÅÅÅH vad sur jag blir på mig själv!!! Jag skulle söka ett jobb som verkade som klippt och skuret för mig och idag när jag går in är annonsen borta!! NOOOOOOOOO!

Kasst!

"Mp3:er är så dåliga när de inte har batteri..."

-Linn

"Ffchfcchfhhcch"

Eh, ja. That's it. Så låter Linn när hon skrattar åt saker hon läser tyst.

My girl wants to party all the time



OBS! Det handlar om Linn. OBS!

Grattis Linn!

Min fina sambo är numera anställd! :D GRATTIS!
Hehe gött, nu får du försörja mig, moahhaa! ;D



Linn & My

Nöjd

Jag har precis omformulerat mitt CV och mitt personliga brev, det blev jättebra och jag är en duktig Elin! Ska strax dra iväg och skriva ut skiten på Partille bibliotek. Jag klippte dessutom min lugg igår kväll. Har nu vant mig och gillert.


Körsbärsblommor

Ja, jag har som sagt blivit helt kär i sådana den senaste tiden. Idag fick jag lite utlopp för min kreativitet och gjorde någon slags fönsterdekoration. De små söta blommorna köpte jag på Ikea.

    

Nigga stole my bike

Linn:
- Åh, vad glad jag blir!

Jag:
- Va?

Linn:
- Det kom en cyklande neger som visslade!


(klicka)

Jag ska vara snäll i år, Tomten

Här kommer mina fetaste VILL HA-just nu.

x Ett butiksjobb (allra helst i en butik där jag får skapa något själv också, eller skylta om eller något kreativt).
x En biljett till bob hund i Göteborg och en till The Hives i Karlstad.
x Presentkort på Make up store, H&M, Panduro eller BikBok.
x En ljusslinga in shape of körsbärsblom från kitsch.se (har fått dille på körsbärsblom, funderar på att designa om bloggen med sånt tema till och med, men det kanske blir för tjejigt?).



Tack på förhand!

Tretton


Be nice

Kan inte någon ge mig 300 kronor så att jag kan gå på bob hund i maj? Snälla! :(


Jag gillar detta.


MATKASSAN!

Linn undrar om vi klarar oss den här månaden på 100 kronor. Vi ska köpa ett rivjärn. Vad tror ni?

Varför...

... Blir jag alltid sjukt trött efter att ha använt sminkborttagning? Det kan inte vara klassisk betingning, att jag kopplar det med att sova, för det är inte förrän jag flyttade till Partille som jag har börjat använda det regelbundet.

Livets gåtor alltså, ibland blir man ju alldeles matt.

Well, well, well!

 

Så ja, anledningen till att jag tapetserade in badrummet var att jag inte ville spilla hårfärg på teakgolvet. Såhär blev resultatet, jag älskar att vara mörkröd i håret! Färgen är egentligen något ljusare än första bilden och något mörkare än andra, haha.

Anledningen till att jag uppdaterat så dåligt är att min pojkvän har varit här under helgen och då är det kvalitetstid som gäller! Vi har kramats, handlat, lagat god thaiwok, kikat på tv & kollat på Björn Gustafssons dvd. Bra skit!

Vi gjorde tacos idag innan Max skulle iväg. Men det blev bra och jättegott till slut. Och det blev mycket över, så nu har vi mat för flera dagar här, både tacos och wok.



***

Nu ska Linn och jag också dra in till stan eftersom Max glömde det viktigaste, nämligen sin biljett, här. Haha! Jag som trodde att jag skulle slippa åka in til stan idag...

Spännande


Förberedelser...



Som ni ser har jag spenderat kvällen med att tapetsera in badrummet med kartonger och plastpåsar...

I'm losing it!

Tappade lite väl mycket hår när jag kom upp ur badet förut, läskigt :( Det kan i och för sig berott på att vattnet var skållhett... Jag skrek till och med för att det var så jävla varmt.

Känner att min hårkvalité försämrats den senaste tiden, men det kasnke är på grund av att jag färgar så mycket? Har inte låtit håret växa ut helt sedan jag var 13 tror jag! Kanske borde sluta färga håret helt enkelt? Haha! No, that's not gonna happen, det är för nice med färgat. Funderar på att börja tugga hårkontroll som Linn & Becca, men jag får se. Får väl köra inpackningar eller något så länge. Har någon av er testat någon bra som funkar?

Linns kommentarer

Nu har de en alldeles egen kategori. :D

nataliedee.com

Fitta

Linn:
Nu hade det varit gott om man hade gjort en äppelpaj.
Jag:
Ångrar du dig?
Linn:
Ja.
Jag:
Nu är du en bitterfitta!
Linn:
Nej, jag är en äppelfitta...



Tasty...

Kenny Starfighter-serien

För er som av någon outgrundlig anledning har missat den. Nej, det är inte jag som har lagt upp den på youtube. ;)

DEL 1, AVSNITT 1:



DEL 1, AVSNITT 2:


DEL 1, AVSNITT 3:



***

DEL 2, AVSNITT 1:


DEL 2, AVSNITT 2:


DEL 2, AVSNITT 3:


***

DEL 3, AVSNITT 1:


DEL 3, AVSNITT 2:


DEL 3, AVSNITT 3:


ENJOY!

Åh, världens bästa film?



... Förhoppningsvis! Skaffade en nedräknare till premiären i mars (kolla menyn). Wie, det ska bli så kul att se den!

Om du inte såg på Kenny Starfighter (som är en sjukt rolig SVT-serie för barn) när du var liten tycker jag uppriktigt sagt att du borde skämmas, för det är ingenting annat än pure TV-historia. <3

Update

Imorse var Linn på arbetsintervju (vet inte hur det kommer gå än) och det firade vi med att gå på bio. Vi såg den mycket långtråkiga Benjamin Buttons otroliga liv (eller The curious case of Benjamin Button, som den egentligen heter). Vi lyckades båda två somna under filmen, den var ju för fasen en timme längre än den borde ha varit! Hade den inte varit så dryg hade den nog varit rätt intressant ändå.

Idag har jag också hunnit med att göra misslyckade stuvade makaroner och filat lite på Om mig-sidan, kika gärna! Nu ska jag gå och lägga mig, rutiner var det ja! Natti.

Paket!

Idag kom min tygpåse som jag beställde från M.A.J.S Uf, yeay!




"M.A.J.S uf jobbar för att hjälpa Dig att handla miljövänligare. Våra tygpåsar är handsydda och gjorda av återvunnet material och ingen är den andra lik. 25 % av vår vinst går direkt till Röda Korset."
http://majs.blogg.se/

NAAAAAAAAAAAAAAAW


bildkälla okänd

Hähä.


nataliedee.com

Filmerna vi såg i lördags

 

BOLT - 6/10
Den här otroligt söta filmen rekommenderar jag starkt! Det är den roligaste filmen Disney har kommit med på väldigt länge och den är verkligen sevärd! Lite annorlunda koncept blandat med de vanliga klyschiga stunderna, men säg en Disneyfilm som inte är sådan liksom. Bäst i filmen är den galna hamstern, han är lätt min Disney-favvo!



ANGUS, THONGS AND PERFECT SNOGGING - 5/10

Skulle gissa på att målgruppen är tjejer i åldrarna 11-17 år, det är verkligen är en typisk tonårsfilm. Trots det gillar jag den, filmen är mysig, pinsam och rolig att se på. Jag vill se uppföljaren! Filmen är baserad på en serie böcker om 14-åringen Georgia Nicholson skriva av Louise Rennison.



DRIVING LESSONS - 2,5/10
Detta är en mystisk film om en tvångskristnad pojkes övergång till vuxenlivet och självständighet. Jag tyckte att Rupert Grint gjorde en mycket blek (haha fattar ni, han är ju blek, hahahahha fattar ni?? vavvava?? åh jag är så rolig, bleeeeeek, hahaha) insats under första halvan av filmen, men sedan blev det som tur var bättre. Filmen i sig är lite för platt för att vara riktigt bra, den röda tråden är inte riktigt med hela tiden, men men.

Nej nu jävlar blir det sängen, bloggade enbart för Bajs-Linns (hehe skoja, inte) skull. God natt!

Citat

Linn:
"Bajsar du? Hahaha! Det var det första jag tänkte på när du grät!"


Ehrm.. "okeeej"..

Edit: Vill bara tilläga att jag varken bajsade eller grät utan bara satt och bloggade xD

En aning hyper?



HAHAHHAHAHAHAHHAHA

Vad är mitt problem?

elin säger:
hahahaha jag vet itne varför jag är så omotiverat grinig
skrattar åt mig själv irl

Max - siae.blogg.se säger:

 varför är du sur?

elin säger:

 nej jag vet inte, ingen aning
 men jag är bara fjantig

Max - siae.blogg.se säger:

 mm : / fjantelin
 du har inget att vara sur över!

elin säger:

 nej jag vet
 haha

elin säger (17:25):

 det är därför jag tycker att jag är löjlig



Edit: Kom att tänka på att Linn inte är hemma! Haha, vad mobbad jag är :(

Go' och gla' - Linnsey Fla'

(Tänk kexchoklad, hahaha xD)

Jag är så nöjd och glaaaad :D Jag är nu sambo med en av mina bästa vänner Linn(hon är f.ö. den vän jag har känt längst, vi har känt varandra sedan vi gick i femman) och det är så himla mysigt! Innan vi flyttade ihop trodde jag ärligt talat att det skulle bli tufft att bara ha en person att prata med "på riktigt" om man säger så, men det går väldigt bra! Än har vi inte blivit tjuriga på varandra och det har redan gått en vecka sedan vi flyttade ihop!

Kanske är det lugnet före stormen; vår egen lilla smekmånad innan det riktigt jobbiga "äktenskapet"? Vem vet? Well, den som lever för se, vi tar en dag i taget. Nu känns det riktigt bra i alla fall, jag är hemma (kan inte betona det nog mycket) för första gången på fem år, och jag är lycklig. Jag ser fram emot varje ny dag med min roomie och jag lyckas faktiskt leva i nuet och inte i framtiden, som jag brukade. Det känns oerhört bra. Tack Linn, du är en ängel med rocker-attityd ;D <3 Langar en söt bild på oss från vårt gemensamma födelsedagsfirande -05, haha!  Förresten, Linns blogg hittar ni HÄR.


Vilka snyggingar! Vi var ju faktiskt ganska lika back in the days, men får fler kommentarer om det nuförtiden, haha. Vissa tror till och med att vi är tvillingar :'D

Nej, nu ska jag sluta hamra på tangenterna så att jag inte håller Linn vaken hela natten. Bye!