Dagens I-landsproblem - För stor dator

Elin säger (19:48):
 GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH blir galen!!! kan inte skriva normalt här
 så sjukt äckeltrångt på bussen!!!!!!!!!!!!
linn säger (19:48):
 hahahah  
linn säger (19:49):
 mcket folK?
Elin säger (19:49):
 sitter innanför Max, så jag måste liksm vinkla ner skärmen för att komma till rätt avstånd med händerna-tangenterna
 så jag ser inte skärmen när jag skriver
linn säger (19:49):
 hahaha. ja just det, du har megastor dator
Elin säger (19:49):
 jaa!!
 morr

På väg hem te skogera!



Bussbild (det röda kommer från gardinen)!

Nu sitter jag bredvid min älskade kille på väg hem till Värmland. Det känns väldigt bra att få komma hem, även om det blir väldigt lite. Åh, som jag saknar Karlstad!

Sms

Fick precis detta sms från Max:
"Ey min pappa lämnade en kasse med mina saker på ett tåg som är framme i gbg 21.36. Skulle du kunna hämta den åt mig? Puss"

YOU'RE NOT FOOLING ME!

Nu ska jag få träffa min man en dag tidigare än planerat! :D:D:D:D:D:D
Ska skriva om min händelserika dag senare :)) Ha det bra!

Jag ville inte prata med mamma...

... Jag tror bestämt att hon blev sur? :D


It's just like a mini mall



Det här är en riktig reklam...

Segt

Hade huvudvärk igår på jobbet och vaknade med det idag, kuuul! Inte. Känner mig zombie-aktig. Nu har jag updaterat designen här i alla fall. Tryck F5 om du inte ser den. :) Är det för mycket påsk-feeling eller funkar den? Jag gillar inte gult så värst mycket, men jag ville ha något mer somrigt än mitt mörklila.

Nu ska Linn och jag handla, smell ya later!

Chicks on speed

Det är vi det. Ja, Linn och jag alltså. Linn är som en femåring, när hon äter godis blir hon jättespeedad av sockret och får omotiverade skrattattacker och kan verkligen inte sitta still! Crazy crazy!

Idag har vi solat och gjort pizza. Dock inte samtidigt. Jag har känt mig väldigt kreativ hela kvällen, jag vet varken varför eller hur jag ska få utlopp för det!?

Imorgon ska jag jobba heldag, woho!

Söndagsresumé

Igår jobbade jag med S. och vi hade bestämt att vi skulle vara färgglada, så jag sminkade mig turkost/blågrönt (syns dock inte så bra på bilden) och satte på mig mina otroligt fina örhängen. Jag ÄLSKAR FÄRG! Can't get enough of it! Ska visa er min nya klänning någon gång under dagen också :>


Hallå eller?

Var är du, min lön? Är det inte 25:e man får lön eller? :( *dör av pengabrist* 

The Fellowship of the Ring

Såg precis klart den här underbara filmen, imorgon blir det till att hoppas på dåligt väder och se de två resterande delarna av trilogin!


The Pretender x2

Helt olika låtar av olika artister, men lika bra!

Av Datarock:


Av Foo Fighters:

Linns nya karriär - modell! :D



Lite kläder jag ÄLSKAR från Topshop.

Nysläppt


Snart flyttar vi...

På torsdag nästa vecka åker Linn härifrån (hon kommer tillbaka runt den 14 juni för att flytta hem sakerna, men det räknas inte)! Herregud! Vad ska vi göra utan varandra!? Haha men alltså seriöst, det kommer bli så tomt :(




People who don't sleep enough because they stay up late for no reason...

... Är namnet på en grupp på Facebook och dessutom mitt andranamn (typ). Har ingen aning om vad jag gör uppe nu egentligen, så nu ska jag gå och lägga mig strax.

Jag jobbar 12-17 imorgon, slapp dag med andra ord! Efter det är jag ledig i tre dagar i rad, yeay! Jag ska använda de dagarna till att packa och rensa bland mina saker och papper så att jag får lite ordning.. Ska slänga all skit jag inte använder också, typ gammalt smink och kläder som bara skräpar. Jag flyttar ju faktiskt härifrån vid månadsskiftet... Då ska jag klämma in mina saker på 16 m² +garderob så lite planering behövs faktiskt, känner jag!

Nej nu ska jag söve, ha det bra och ta vara på dagen imorgon, det finns trots allt bara en av den ;)

Annika?

Linn:
"Nu tänkte jag ljuga.. Och jag vet inte varför.."
Jag:
"Haha! Vad tänkte du säga då?"
Linn:
"Att någon kallade mig Annika.. Men det har ingen gjort."

Grattis Norge!



Värdiga vinnare av Eurovision song contest natten till 17 maj! :D

Eurogratäng

Idag kommer Becca hem till oss och hälsar på! Ska bli asmysigt, saknar henne jättemycket ♥ Kvällens planer är tacogratäng och Eurovision. Brukar aldrig följa skiten men det blir nog fint med så mysiga tjejer.

Dagens musiktips är förresten M.I.A. Har inte lyssnat på henne på några år men nu jävlar, asbra skit! Känner verkligen för att festa, men jag har inte råd, boohoo.

Time to spit new shit
I'm rocking on this new bit
I'm hot now you'll see
I'll fight you just to get peace

Ha en bra lördagskväll!

Linn i sitt esse

Linn: "Vet du vem som stod framför honom i kön på musikaffären då?"
Jag: "Nej?"
Linn: "Jocke Berg i Henrik Superstar..eh.. "



Tilläggas borde väl också att Linn är ett väldigt stort fan av HARDCORE superstar...

Havre

Vi hade precis en liten diskussion om vad havre heter på engelska och det bästa vi kom fram till var Linns förslag, nämligen:
Hejvör (uttallas med rullande R)



Sedan var vi tvugna att kolla upp det, och oat heter det ju förstås. Lagom smarta brudar här då.

Landskapslära A

Vet inte hur vi kom in på det, men av någon anledning gjorde jag ett litet prov åt Linn på Sveriges landskap. Hon fick en halvtime på sig att plugga, och vet ni vad, hon ÄR smartare än en femteklassare!

22/25 rätt!
MVG-

Här nedan ser ni Linns svar. Kan ni komma på vilka som var fel? ;D

Grattis!

Well, igår fyllde min "extrapappa" år och Linn hade namnsdag, idag fyller Alex 20 år, så GRATTIS till er alla! :)
Och förresten, Becca, det GÅR inte att kommentera din blogg. Testa att gå in på design>kodmallar>välj entry page i rullisten och tryck spara. :)


Rökning

Fram till idag har jag tyckt att det ser ganska snyggt ut att röka. Nu pratar jag alltså om fenomenet rökning på bild, inte IRL. Att det liksom ser lite classy ut att stå med en cigg. Sedan gick jag in HÄR och nu inser jag verkligen hur jävla fel jag har haft.. Det ser så sjukt tattigt/fattigt/dräggigt ut, det förstör ju bara bilderna..! Varför vill man fokusera så mycket på något som är ohälsosamt och rent av vidrigt? Svaret kan vara provokation, i så fall; Grattis, ni lyckades.


Lingonhelveten



Känner mig lika tappad som lingonen idag...!

Receptet!

Here you go! Väldigt gott och nyttigt och dessutom lätt att göra! Just det, det står ju att man ska arbeta degen med maskin i 5 minuter men det har jag aldrig gjort i.o.m. att vi inte har en bakmaskin här. Det har funkat bra ändå, jag brukar knåda lite extra bara. Good luck!


Det är tråkigt att skriva rubriker

Idag gick det väldigt fort att jobba, de åtta timmarna bara flög förbi. När jag kom hem var jag sjukt trött och somnade med ljudet av Gordon Ramsey-programmet Top Chef från TV:n i bakgrunden. När jag vaknade var det första jag hörde just Gordon Ramsey, så jag trodde jag bara hade slumrat till, men det hade tydligen gått fyra timmar och Hell's kitchen hade börjat. Hähä.

Herregud, min engelska har verkligen blivit skitdålig, helt spontant skrev jag kitchen med c först... :s

Nu: SÄNGEN, fy sjutton vad skönt att sova ♥


Right from the start
I gave you my heart
I gave you my heart
So don't go breaking my heart
I won't go breaking your heart
Don't go breaking my heart

Måndagen den 11 maj

Det regnar idag och jag är därför alldeles mysglad :D Till skillnad från de flesta gillar jag regn. Jag hatar konsekvenserna av dåliga kläder vid regn(kyla och väta) däremot, men det är ju inte samma sak, sådeså. Idag är min tredje ledig dag på rad(!!)  och jag ska städa, diska, baka och MYSA med en kopp chai efteråt.

Ha en mysig dag ni med :)


Sjolus eller Mårran? Vem vet..

Avtryck

Det är väldigt tråkigt att hamna i fel sorts fotspår... Fotspår man alltid föraktat. Dags att lära av sina misstag och rycka upp sig!



Asgammal bild för övrigt. Tagen hemma hos Max pappa för ca 1 år sedan. Bodde praktiskt taget där under våren^^

Måste bara dela med mig

Av den här otroligt roliga bilden! Hahahaha! Jag har den som skrivbordsbakgrund på datorn så jag börjar skratta varje gång jag stänger ner någon ruta! ♥


1 år och fyra månader tillsammans idag

... Och vi firar med sjukt god hemmagjord pizza och en massa mys!



1. Galet glada!?
2. Lurifox
3. Crazy
4. God

Längtar!

Nu sitter min älskade kille på bussen mellan Göteborg och Partille, så snart får jag krama om honom! WIIIIIE! Vi har inte träffats sedan helgen den 9:e april, en hel månad sedan! Sjukt länge ju, det är det längsta vi varit ifrån varandra.. Dock kändes det mycket jobbigare i höstas när vi inte träffades på två veckor, men det är säkert för att jag inte hade lika fullt upp då. Eller ja, jag jobbade ju i Norge, men det sög så sjukt mycket och det enda jag ville var att komma hem till Max, så då längtade man extra mycket efter helgerna. Nu är jag mer van att vara ifrån min man och har dessutom ett roligt jobb att gå till, så min tillvaro är helt okej :)


ÅH, jag är så kär i min sötboll! Finns ingen bättre. Jag ska aldrig släppa den mannen ifrån mig, det är en sak som är säker!

Nu bakar jag bröd

Igen! Känner mig så duktig. Har ändrat en detalj i receptet, får se om Linn kommer på vad det är! Moahaha! Bild från förra bakningen.


4 Maj


Jag kände mig lite utstött på stan idag, jag var dressed for success mitt på dagen och var nog rätt uttittad.. hehehe. Jag kände mig rockig men Linn protesterade, så det var jag alltså inte, bara uppklädd. :D Hade dessutom mina sjukt snygga högklackade på mig, så jag fick be Linn komma och möta mig för att jag blev så osäker på om jag skulle fixa att gå i dem. Det gick fint förutom att jag liksom gled fram i dem, så min stackars lilltå blev mos. Linn har många fina bilder på den, haha! Vi åt en varm ciabatta på stan i den ISKALLA vädret, huga. Sedan utforskade vi spårvagn nummer fem och drog hem igen.

& remember, kids; sista dagen för deklarationen är idag!

Aron Flam



"Alla har fördomar, även jag. Jag tycket till exempel att alla svarta ser likadana ut. Utom Eminem. Det är något särskilt med honom."

:D

Till Carro

Som jag skrivit om förut håller jag ju på med min kollega Carros bloggdesign.. Koden har krånglat en hel del med mig, menyn vägrar fastna på samma höjd som inläggen nämligen, vilket är jääävligt störande! Men om du läser detta, Carro, kan du väl höra av dig så ska jag prova att lägga in designen hos dig så får vi se om det löser sig på vägen :) Har gjort lite förändringar i headern jag vill att du "okejar" också ;)

H(ahahahaha)ouse


Oh yeah!



Jag vet att ni är avundsjuka... ;)

Diversity



Kolla på det här, helt sjukt grym dansgrupp! Åh, vad jag önskar att jag hade bättre koordination, då hade jag lätt dansat!