30/7 - 09

Det är Beccas 20-årsdag idag och tyvärr kommer jag inte träffa henne, men det tar vi igen med råge den 7:e, eler hur!? :D

Idag jobbade jag 9-17, känns skönt att komma hem och fortfarande ha hela kvällen framför sig. Det gick sjukt snabbt att jobba, så när jag satt på vagnen hem kändes det som att jag bara varit inne i centrum och vänt igen! Jag fixade i alla fall bussbiljetter inför nästa helg, värmland here i come! Längtar så himla mycket.. :)

Jag hade för övrigt med mig en matlåda med makaroner och en Uncle Ben-sås som var jättestark.. Jag satt i lunchrummet och mina ögon tårades och jag började snörvla, så de andra trodde säkert att jag börjat gråta eller nåt, haha!

Förresten hade vi en kändis i butiken igår, självaste Amy Diamond med tillhörande famij! Hon var jättemycket sötare på riktigt än vad jag trodde. Kanske var för att hon inte var så sminkad som på tv eller något. Jag fixade i alla fall en autograf åt min 10-åriga kusin, så nu blir jag nog poppis, hähä ;)

Planen för kvällen är annars att äta, kolla på tv och laga ett par matlådor inför fre-lör!
Dagens tv-guide ;)
# 20:00 Supersize vs superskinny
# 21:00 Design: Simon & Tomas
# 21:55 Fringe
# 23:00 Seinfeld / # 23:00 Navy CIS
# 23:30 Seinfeld
# 00:00 CSI / # 23:55 2 1/2 män # 00:25 How I met your mother

GRATTIS ETTAN!Min Becca fyller 20 år idag, hipp hipp hurra! :D

Busy bee

Det är dags att jag börjar blogga på riktigt igen tycker jag! Jag känner mig väldigt upptagen fast jag egentligen inte är det.. Jag menar, jag gör "inget" på fritiden och jag jobbar ändå bara extra, det är inte som att jag har ett heltidsjobb som tar upp min tid? I och för sig har jag haft besök nästan konstant i flera veckor nu, kan vara det som känns kanske. Får klura lite på det där och försöka använda min tid bättre..

Idag har jag fixat en riktig sminkhörna i mitt rum, allt som fattas är en extra stol, men det funkar att flytta datorstolen ett tag till. Såhär ser två hörn av mitt rum ut! Ni får ignorera de ouppackade lådorna/väskorna och det allmänna stöket, bättre bild kommer när jag känner mig nöjd med städning osv!
 
Kolla Carro, hur rätt du prickade in min present! Den hänger i fönstret ;)

För övrigt fick jag en relativt liten lön den här månaden så nu får jag visa vad jag går för och hålla i pengarna, alternativt spara in på vissa saker (som mat, hähä. Närå, men jag behöver ju inte äta ute typ varje dag som jag brukar) för att kunna unna mig andra (är sugen på en foundation från i.d. Bare Minerals, läs mer om det hos Carro HÄR). Apropå inköp ska jag nog boka resebiljetter till Värmland imorgon! Nästa helg blir det party minsann. :) Ska bli skönt att träffa alla fina värmlänningar och bli lite påmind om var man kommer ifrån, haha! Sen lär jag ju få inkassera några kronor av pappa eftersom jag fyllt 20 också, nicenice!

Imorgon är det jag som öppnar butiken prick 09:00, så nu ska jag sova! Nattinatti!

Colouring

Max hjälpte mig nyss att göra slingor i håret, ska bli intressant att se hur det här kommer bli! Inte för att Max hjälpte mig utan slingor överhuvudtaget! Jag ska bli mindre röd i håret nu också, wiho. Ni får hålla tummarna helt enkelt. Efter det ska vi laga Phad thai, som är en svingod thailändsk maträtt. Prova den!

Tjipp o hej!

You better believe it!

Jag har världens finaste vänner.890723


ca 20 år gammal bild :)

Paus

Jag gick runt i Vasaparken idag. Det var oväntat skönt att bara sitta och gunga för sig själv i grönskan och känna lukten av träd, buskar och gräs. Jag saknar verkligen naturen här i Göteborg, det är stor skillnad mot lilla Forshaga det.. Värmland, åh, mysigare plats får man leta efter!

Jag satt rätt länge i parken och tänkte.. Jag behöver slappna av, det är för mycket just nu.. Mina tankar bara snurrar i samma banor hela tiden och jag måste vänta, vänta och åter vänta. Jag hatar att vänta, jag är rätt otålig av mig. Jag vill göra massa saker samtidigt och allt ska helst vara klart direkt. Well, guess what, det funkar inte så.

Imorgon kväll kommer min grabb hit, min älskade, fina, roliga Max! Det var ungefär en månad sedan vi träffades nu, så det är mer än välkommet! Längtar så himla mycket ♥

Nyktert!

Snyggingarna Nakita & Shideh!


Jag & Becca! :D

Jag vet

...jag är seg här. Håll till godo med detta underbara kollage så länge!


Linn är här.

Kommentarer överflödiga.


Kommunikation

K-O-M-M-U-N-I-K-A-T-I-O-N

......

Jag upprepar, K-O-M-M-U-N-I-K-A-T-I-O-N.... ( och nu läser du det igen, tack)

.........................

Detta, mina kära vänner (och ovänner) är GRUNDEN till ett bra förhållande. Vare sig det är en kärleks- eller vänskapsrelation eller kanske en relation till en släkting måste man PRATA med andra parten i ett förhållande för att det ska fungera bra.. Så snälla, gör dig själv och andra en tjänst och ta vara på dina relationer!
Har någon gjort dig upprörd/fundersam på något sätt - prata med personen om det! Ge henne/honom en chans att förklara och ge sin syn på saken (Jag kan inte understryka detta nog mycket)!

Jag har varit i en del situationer där jag själv inte fattat hur viktigt det är att vädra sina åsikter, men jag hoppas nu att jag lärt mig något av mina misstag, och ni med ;)

Tack för mig.

It's a heartache

De senaste dagarna har jag insett att jag är väldigt ensam. :( Jag har inte kommit mig för att gå utanför dörren eftersom jag inte känner någon här, men den här veckan har jag ryckt upp mig och åkt in till stan flera gånger. Såhär tredje gången blev det riktigt tråkigt. Jag har varit i alla butiker jag gillar och det är inte kul att gå och shoppa själv längre. Jag känner mig ganska patetisk som hälsar på på jobbet nästan alla mina lediga dagar, men det är ju liksom där mina kompisar är..

Jag saknar mina underbara vänner och mitt Karlstad! Mitt hjärta kommer alltid finnas i värmland! Jaja, jag får träffa Becca på tisdag i alla fall! :) ♥

Mys

Idag ska jag ha filmkväll med mig själv och en liter jordgubbar. :)


Jordgubbar

Jag gjorde ett riktigt fynd idag. Tre liter svenska jordgubbar för 50 kronor, det är inte dåligt! :D Jag har ätit upp två liter redan, det är ju så himla gott! Ska äta det till frukost imorgon (med flingor och mjölk, mumma). Jag jobbar 10:30-19:30 imorgon vilket innebär att jag missar nästan allt solljus ute. Men vad gör det när jag har världens mysigaste arbetskompisar med mig inomhus!? INGENTING alls!

På söndag ska jag träffa Becca som då är hos sin pappa i Partille. Det ska bli så himla skönt, jag saknar mina tjejor så himla mycket! Nu blir det sovdags, natti!

Edit: Tryck ctrl+F5 så ser du nya headern :)

Saknad

Jag sitter inomhus en jättefin dag. Jag har ingen lust alls att gå ut och lägga mig i solen. Allra helst skulle jag vilja vara hemma hos Linn och spela badminton och försöka klappa Split (men misslyckas, för den kaninen är inte social utanför sin bur inte)! Det suger verkligen att inte känna någon här. Jag saknar mina värmlandskompisar, ni är så jäkla bäst så ni anar inte! ♥

tjejor

Att göra en Carro

Nu gör jag "en Carro", d.v.s. jag pratar om mitt hår i bloggen! haha ;DDe sista bilderna här skäms jag fortfarande för.. Jag gick till frisören i somras och blev som vanligt sjukt besviken. Han tog bort typ allt. Jag hade verkligen långt hår innan :( Funderar på att klippa lugg igen, som på de bilderna som är precis ovanför "2008".. What do you think?

Nu ser jag ut såhär:

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/820900/images/2009/uppkldd-va_37531648.jpg
& såhär:
https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/820900/images/2009/000_0010_39778974.jpg