Shetland Sheepdog

Skaffar jag någonsin hund så ska jag ha en sådan här liten söt vovve. <3


Bild från vovve.net.

Äntligen!

I en hel vecka har vi lyckats gå om varandra på msn, men nu fick jag till slut prata med min älskling <3 Det här är det längsta vi varit ifrån varandra sen vi blev tillsammans och det är sjukt jobbigt.

Max - less QQ more pewpew säger (11:31):
det läcker vatten ifrån taket här på en kille

Traditionell julmusik i annan tappning.



(Apropå att det typ är morgon snart.. Det är bara töntar som sover... Och barn. Öhrm.)

Det är helg.

Så, min fråga är: var fan håller min pojkvän hus? Jo.. Han schteker omkring på stränderna i Thailand minsann. Inge dåligt avundsjuk jag är eller... Kom hem :( det är så jävla tråkigt och tomt att vara hemma och inte få träffa min Max. Blööörgh. Ska krambomba honom när han kommer hem. Hoppas att han inte läser det här nu.. erhm.. NJUT, älskling, NJUT! ;)

För övrigt möttes jag av en julpyntande Anne när jag klev innanför dörren hos pappa. Eftersom jag älskar att ta fram julen tidigt (brukar vara först i vår krok på gatan med adventsljusstakarna och julgardiner & sådär) kändes det verkligen mysigt att hon var precis likadan! Vi satte på en julskiva och plockade fram tomtar, adventsljusstakar, änglar, juldukar, julgardiner, glitter, halmbockar och gud vet vad. Anne hade till och med en julkrubba!? Fatta vad juligt vi kommer få det! Bestämde mig för att jag ska fira jul hos pappa i år. Det blir nog väldigt bra det! Pappas kompis B. kommer traditionsenligt dan före dopparedan och gör julskinka med pappi och på julafton kommer Annes supersöta mamma. Vi ska koka knäck och göra marsipangodis :) Någon helg innan jul ska jag stöpa ljus med Max mamma också! Det ska bli så mysigt alltihop! Julstämning för hela slanten! Sedan hjälper det ju otroligt att veta att man ska sluta på fabriken också, haha.

Det är så sjukt vad tiden går snabbt. Nu har vi bara tre veckor kvar att jobba innan vi är fria! Jag kommer ihåg när vi bara hade jobbat tre veckor, fy fan, vad jag HATADE det här jobbet. Det känns fortfarade inte okej, men jag hatar det inte. Jag har lärt mig väldigt mycket under den här tiden och jag är väldigt glad att det blev av. Ännu gladare är jag för att få åka hem, men men. :D

Nästa vecka är jag ledig både måndag och fredag, så jag har två långhelger framför mig, gött som fan! Två av de här tre veckorna har jag en garanterad plats i "packen" (nej, inte en "pack" på engelska som typ wolfpack, utan som i packa-kycklingfileér-i-gula-tråg-packen...) som det heter, eftersom jag onödigt nog (hahaha) ska bli upplärd vid den maskinen. Det är nice.

Imorgon fyller Mårr-Mårr 80 år och det ska minsann firas! Så då drar jag till Arvika och stannar där resten av helgen. Puss och hej, tack för mig.

In-ut-sprut-slut

Igår hände det för en gångs skull något roligt på jobbet! Det är nämligen så att de har lite konstiga traditioner när någon slutar på vår avdelning, och Carro & Carro gör sin sista vecka nu. Jag stod och skar fileér när en tjej sa till mig att stoppa linjen, och rätt som det är ser jag hur typ 10 stycken av killarna bär ut en av Carrosarna från hängningen och tejpar fast henne vid en stolpe mitt i fabriken! Sedan släpar de dit den andra och lyckas, trots starkt motstånd, tejpa fast henne också. Sedan drog de fram en av vattenslangarna och sprutade ner båda stackars tjejerna! Inge dåligt chockad man blev eller? Haha :D Nu är vi lite nervösa eftersom vi också slutar snart, men förhoppningsvis är det fler än vi som slutar samtidigt, och då blir det nog för krångligt att jaga runt så många personer i fabriken... Hoppas jag...

Månadsmöte

Idag fick vi reda på att de måste spara in ca 30 miljoner på vår fabrik, vilket innebär att 25 personer som "går på kontrakt" (och alltså inte är fast anställda) inte kommer få förlängt. Vi är rätt säkra på att vi är bland de 25 som ryker, då "in sist, ut först"-principen troligen gäller. Det känns bra, för då behöver jag inte ha dåligt samvete för att jag slutar, hähä.

Jävla attentionwhores man bor med då

Linn säger (01:01):
ELIIIN
se mig
hör mig
älska mig

Mys!

Jag sitter med datorn i skenet av vår söta adventsljusstake. Det enda som hörs är knattret av tangenterna och kylskåpets lågmälta mullrande som blandas med ljudet av bilarna som kör förbi utanför. Lyssnar man riktigt noga hör man mina underbara vänner som snusar någon meter bort.

Kommer sakna er sjukt mycket, ni är bäst! ♥

Sanning med modifikation

Ja, det är vad ni får här, kära läsare.

Linn säger (01:58):
fy fan du suger


Becca säger (01:59):
du suger
det hon skrev om mig är fan värre



Jag vänder dem mot varandra utan att de märker det, moahahha!... MOAHAHAHHAHA!!!

HEHEHEHEHE

Jag har alltså anmält mig till en kurs på KAU under våren, Webb och grafisk bild. Den går på halvfart på kvällarna så jag kan ha ett jobb samtidigt. Har sökt några randomjobb.

Fördelar med att stanna

Pengar
Inflationen

Fördelar med att åka hem
Jag slipper:
- Ryggont
- Tristess
- Töcksfors
- Att bo trångt

Jag kan:
- Plugga ordentligt inför högskoleprovet
- Ta det förbannade körkortet
- Börja hos en sjukgymnast (ryggen)

ÄLSKLING, JAG KOMMER HEM! <3
____________________________________________

Linn säger (01:45):
.. otroligt tändande att tänka på dom två tillsammans

My my my



How did we get ever get this way?
Where's it gonna go?

Bara så ni vet.

Några minnesvärda citat kommer här:
Mari (som f.ö. inflikar att Becca har fått intresset för lesbisk porr från hennes tantsnusk-böcker) : "Gå till en sexaffär och be speciellt om lesbisk porr"
Becca: "Jag skulle lugnt kyssa någon av er om jag fick en tusing eller nåt" (detta sänktes senare till en hundring...)
Elin: "Hon var i min mun och kände"
Linn: "Det kan vara tröttsamt med lesbisk porr"

Idag har vi lärt oss:

Mari har Aids, Linn har löss. Becca gillar lesbisk porr. Om jag trivs här? Njä.

Gymnasievalet nummer ett

ekmeister 1:59
-
Vilken linje går man om man vill jobba på en kycklingfabrik?
Tobbish 1:59
-
Sam-kyckling!

Hur tysk är du?

I Tyskland måste man tydligen göra ett s.k. medborgartest nu för tiden. Kom igen, Sara, hur tysk är du? Finns HÄR på svenska och för den lite mer skillade (Sara!) finns det på tyska HÄR.  ^^

Jag vet vad jag vill!



Gjorde precis 100 frågor av arbetsförmedlingens intressetest. Inte helt överraskande toppas min lista av Bild och form (vadå jävla "En aning"? "Asmycket" snarare). Jag läste lite om de yrken som föreslogs och nu vet jag vad jag vill bli! Eller ja, jag vet tre olika yrken jag verkligen vill jobba som.

1. Art director
2. Grafisk formgivare
3. Dekoratör

Dekoratör är väl det jag minst vill bli av de tre, men det skulle fortfarande vara ett väldigt roligt jobb. Både Art director och grafisk formgivare låter så roligt att jag får fjärilar i bröstet och vill studsa iväg på en regnbåge... Höhö. Göteborg låter rätt bra till hösten :D

Bortskämd

Jag har ett jobb. Jag är bara nitton år och har ett jobb som jag tjänar äckligt mycket pengar på och som jag nu funderar på att överge.

Fördelar:
Jag slipper ha ont i ryggen varje dag.
Jag kan slappna av efter jobbet och inte behöva tänka "okej, nu ska jag sova och sen åker vi till jobbet igen om fyra timmar".
Jag kan träffa Max när jag vill.
Jag får bo hemma och slipper det trånga vandrarhemsrummet.
Jag slipper pendla till och från Töcksfors varje jävla helg.
Kanske får ett okej jobb som jag inte behöver känns ångest inför att åka till.

Nackdelar:
Jag kommer inte tjäna lika mycket på något jobb jag har chans till i Sverige.
Jag kommer inte ha så mycket pengar efter de här fyra månaderna p.g.a. skulder, jul, div. resor och teknikprylsköp.

Saker jag kan göra istället:
Kontakta sjukgymnast och börja träna upp ryggen.
Ta körkort.
Plugga på universitetet (om jag kommer in).
Söka lågavlönade jobb i stan.
Sakna mina rumskompisar.
Inse att det kanske inte var värt att sluta.
Rulla tummarna på Arbetsförmedlingen.


... Som ni kanske märker är det sjukt svårt att bestämma sig.

Sådan mor...


Önskelista -08

Hårda klappar
- Laptop-skin (Absolut inget annat än det här: LÄNK. Storlek: 17")
- En brödrost (stfu, jag SKA ha en, rostat bröd är ju himlen)
- Ljuslyktor och ljusslingor, hur kan man få nog?
- Pallar från Indiska

Mjuka klappar
- Varma tankar
- Lussebullar, har varit sugen på det i ett par veckor nu. Extra mycket saffran ska det vara!

Viktiga klappar
- Att få fira jul med Max
- Att inte jobba på fabriken varken under eller efter jul*

Jag fyller på den i takt med att jag kommer på nya grejer.


*
Det får bära eller brista. Jag vill HEM. Hemhemhemhemhem (vart fan det nu är). <3

Sexigt, Linn :D



Har en underlig känsla av att det lär bli fler cam-inlägg här, så de får en egen kategori^^

Va blire!?



Alltså....? xD

Ca 10 installationer senare...

...sitter jag nu med min sprillans nya, vita(!) laptop framför mig. Den är fett stor, rätt tung, vräkig som fan, men jag gillar't! Sug på den!

I get all the girls, I get all the girls

x Jag fick min Ipod i måndags och den var grå!? Jag som ville ha en svart.. Aja, eftersom jag ska ha skin spelar det ingen roll. Men nu vet du, Sofi, att de svarta är mörkgrå!

x Jag stör mig på att jag hänger upp mig så mycket på vad vissa personer tycker. Det borde verkligen inte spela någon roll, men det gör det, så mycket mer än de tror. Nyårslöfte, någon?

x Förresten vill jag bara tipsa om Calvin Harris. Får inte nog av Acceptable in the 80's <3 Sjukt snyggt design på hans hemsida, youtubekanal & myspace. Bilden är tagen från hans hemsida.


Rensning

Ni vet, en sådan där när man raderar ut negativa människor ur ens liv. En person blir enkel, medan en annan blir svårare.

Sökte precis till Karlstads universitet.

Jag vet inte om jag verkligen vill plugga, men jag sökte i vilket fall. Men, som sagt, vi får se vad det blir av det. Jag vet ju fortfarande inte om jag kommer jobba kvar på fabriken efter jul.

God natt



Bookshelf


Klicka, damn it!

"I have always believed in the magic of childhood and think that if you get your life right that magic should never end. I feel that if adults cannot enjoy a children’s book properly there is something wrong with either the book or the adult reading it. This of course, is just a smart way of saying I don't want to grow up. My favourite fruit is cherries and my favourite music is Rock and Roll and old Blues records and I am now an Australian citizen. I am left-handed and colour-blind."
- Colin Thompson
          
Vänta bara.... Sjukt snyggt.

Med barn

Snart kommer min lilla bäbbe! Som jag väntat... På torsdag skickas den och nästa helg är den min! Kan knappt vänta, oh! Min alldeles egna <3


Tack, Bob.

Det var alltså måndag.
Jag stannade hemma för huvudvärk/illamående och Linn för halsont/förkylning. De tappra riddarna Becca och Mari skruttade iväg mot jobbet med bilen Bob. När de kommit till Hån ville inte Bob vara med och leka längre, utan bestämde sig istället för att spy ut något illaluktande och blinka med en röd lampa. Tack vare detta fick vi en anledning att åka hem till Karlstad/Forshaga/Arvika/Skoghall. Så tack, Bob.

Femton minuter

Jag vill inte gå :(

Nyklippt!


Trimmade min älsklings vildvuxna frisyr lite, tyckte det blev skitbra! Mina frisörskills utvecklas sakta men säkert ;)

På tisdag, på tisdag, på tisdag

Då minsann sitter min andra lön på mitt svenska konto och jag kommer vara en rich bitch! I och med att jag felaktigt fick skatta 50% på förra lönen kommer jag få tillbaka pengarna jag förlorade nu istället, mhm! Som ni vet blir jag en hel del prylar rikare och en hel del kronor fattigare, men det kommer vara så värt det! Längtar ihjäl mig efter en egen Ipod & laptop, aah! <3

Jag har lite planer på julklappar såhär i julbordstider. Kan ju tyvärr inte avslöja dem då alla i min närhet läser min blogg, men, men. Min söta pojkvän kommer i alla fall bli så överröst att han kommer skämmas, haha!

Snart är det dags för ännu en vecka i Töcksfors med tjejerna. Nu jobbar vi dag (07-15) och enbart måndag-torsdag, för på torsdag eftermiddag åker vi till Göteborg! Det ska bli så skönt att unna sig lite extra när man inte kan det annars. Kommer bli jobbigt att åka ifrån Max ikväll, för vi kommer inte kunna träffas på en månad. Vi har aldrig varit ifrån varandra så länge och det känns inte direkt kul. Den lyckosten drar till Thailand i två veckor! Önskar att jag kunde följa med, men det skulle inte vara värt det, jag förlorar ju ca 5000 NOK per vecka om jag inte jobbar. Känns jävligt surt, men that's life. Vi får dra dit själva när vi har råd.

Nej nu ska jag sluta blogga och göra mig klar för att lägga in musik på min skrutt-mp3, äta och åka igen.

Älskar dig, Räven <3

Work in progress

I onsdags var jag 95% säker på att jag skulle sluta efter jul (vi har kontrakt t.o.m. den 19/12).
I torsdags blev jag tillfrågad ifall jag ville lära mig hur packmaskinerna på jobbet funkar. Tackade självklart ja, då det innebär...
  1. Viktigast av allt; MOTIVATION! Det är nästan som om de visste att jag tänkte sluta, haha... Det här vände verkligen på allt.
  2. Roligt att lära sig något nytt! Har nästan varit lite avundsjuk på E. för att jag också vill kunna en maskin^^
  3. Att jag har en fast plats varje dag jag jobbar samtidigt som E & T( Tjejerna som bossar över singelfrysen och packmaskinerna). Detta kommer å andra sidan bara vara under två veckor nu innan jul, men i alla fall, haha. Fortsätter jag efter jul fortsätter ju också min upplärning antar jag.
  4. Mer ansvar innebär också större chans att få kontraktet förlängt efter jul(om jag nu verkligen vill det?), OM det nu är E. som är med och bestämmer över nykomlingarnas ovissa framtid.
  5. Jag får göra något mer än att skära fileér på linjen var eviga dag.
  6. Jag känner mig behövd.
Så, den stora frågan innan jul är:
SHOULD I STAY OR SHOULD I GO?

FW: En dassrulle‏

"En tjej frågade en kille om han tyckte hon var söt.
Han svarade nä.
Hon frågade honom om han ville vara med henne för evigt.
Han svarade nä.
Hon frågade sedan honom om han skulle gråta om hon lämnade honom.
Och än en gång blev svaret nä.
Hon hade nu hört nog och gick därifrån med tårar som strömmade nerför hennes kinder, men då tog killen hennes arm och sa;
Du är inte söt, du är vacker.
Jag vill inte vara med dig förevigt, jag MÅSTE vara med dig för evigt.
Jag skulle inte gråta om du lämnade mig, jag skulle dö.
Så nu vill jag säga till dig:
Jag gillar dig för det du är till mig.... En äkta vän.

Och får jag inte tillbaka detta mail så får jag ta den smällen.
Ikväll kommer din äkta kärlek att förstå att den gillar dig.
Mellan kl. 13 - 16 imorgon kommer någonting bra att hända dig.
Det kan vara vartsomhelst; AOL, Yahoo, MSN, i skolan, vartsomhelst.
Bli redo för den största chocken i ditt liv.
Skicka detta till 15 vänner inom 15 minuter.
Kom ihåg:
En äkta vän hjälper dig inte ur fängelse, utan en äkta vän sitter
bredvid dig och säger; 'VI strulade till det!'
Jag är verkligen stolt över att få vara din vän.

Läs noga igenom allt detta ända ner till den sista meningen utan att
hoppa i texten.

Jag har lärt mig att.... livet är som en toarulle. Ju närmare slutet
man kommer desto snabbare går det.
Jag har lärt mig att....pengar inte kan betala klass.
Jag har lärt mig att...Det är de små dagliga grejorna som gör livet
så spektakulärt.
Vad får mig att tro att jag kan?
Jag har lärt mig att...att ignorera faktum tar inte bort faktumet.
Jag har lärt mig att....att ju mindre tid jag har på mig, ju mer får jag gjort.
Till alla er....

Läs nu noga ända ner till den sista meningen.
Det är den internationella vänskaps-veckan.
Visa din vän hur mycket du bryr dig.
Skicka detta mail till alla de du ser på som vänner, även om det betyder
att du ska sända tillbaka det till den som sänt det till dig.
Om det kommer tillbaka till dig vet du att du är omringad av vänner som
bryr sig.

Grattis på vänskaps-veckan till dig!!
Du är min vän och jag är lycklig för det.
Älska de du kan.
Rör vid de du kan nå ut till."


Please,  om ni verkligen är mina vänner, skona mig från dylika kedjebrev. Det är inte gulligt, det är bara onödiga kilobyte i min inkorg.

Saker jag ska köpa när lönen trillar in

x Laptop
x Ipod
x Oljepasteller + riktigt ritpapper
x Liten smidig kabinväska
x Pallar från Indiska (köpte nyss ett sjukt mysigt draperi därifrån, mitt hem kommer bli jättebohemiskt <3)

Well, det var det jag kom på just nu.

En sovande pojkvän

Nu har det hunnnit bli den fjärde november och jag ska upp om ungefär sex timmar. Om sex dagar får jag in min andra lön på mitt norska konto och om tio dagar är jag i Göteborg och firar Linn med tjejerna. Tiden går verkligen sjukt snabbt!

Har precis sköljt ur hårfärgen, men jag har inte tittat hur det blev. Om det röda suger har jag en mörkbrun att färga över med, så det ska nog vara lungt, haha.

FAN, jag glömde totalt bort att lägga in ny musik på mp3:n, damn it! Nu måste jag fixa det imorgon, skit också, ännu mindre tid på morgonen.

Jag fick låna mammas oljepasteller, så nu kommer jag ha något att göra i Töcksfors, jippie! :D Jag gillar verkligen ojlepasteller, de är så lätta att måla med! Ska köpa egna så fort jag får min lön. :)

Nä, nu är det dags att sova.

3/11 - Dagens lista

DAGENS RESA: Till sjukhuset med R&M för att hämta mamma på jobbet och sedan åka vidare ner till affärerna.
DAGENS MAT: Hemmagjord kebab med mos
DAGENS PERSON: Alla i min familj
DAGENS LÄTTNAD: Att jag slapp jobba
DAGENS JOBBIGASTE: Klä på mig? haha, nej, men lite dåligt samvete för att jag inte jobbar.
DAGENS MÅSTE: Somna tidigt
DAGENS VILL HA: Ett roligt jobb, snälla
DAGENS VILL GÖRA: Färga håret
DAGENS KLÄDSEL: Jeans, stort orange/rosa/brunt linne från Indiska, halsband och svart kofta.
DAGENS SMINK: None
DAGENS FRISYR: Utsläppt/fett som fan
DAGENS PLANER: Färga håret, måla med oljepastellerna, packa
DAGENS SAKNAD: Åren jag längtade bort
DAGENS BÄSTA: Att få slappa
DAGENS ROLIGASTE: Älskling
DAGENS MISSLYCKANDE: I are bad girlfriend..igen :$
DAGENS DROG: -
DAGENS BEHOV: Tid! Herregud, jag kan inte få nog av att bara vara och inte behöva skära kycklingfileér
DAGENS KÖP: Hårfärg (röd :o)
DAGENS GODIS: Lösgodis
DAGENS HUMÖR: Ganska lugn och glad blandat med lite ångestfylld inför imorgon..
DAGENS PLAYLIST: För upptagen för musik.
DAGENS DUSCH: efter färgningen lär jag duscha, såattehm.
DAGENS PARFYM: Min sexiga svett-doft
DAGENS HÄNDELSE: -
DAGENS TRÅKIGASTE: Mina tankar
DAGENS FINASTE: Min familj
DAGENS SJUKA: Hela jag
DAGENS MÅENDE: Rätt bra, tackar som frågar!

Presentplanering

Idag är den andra november och jag har faktiskt målat lite med mammas oljepasteller, det blev två lite underliga tjejer. De är helt sneda, men jag tycker att det är charmigt.

Den här söta myströjan från Lindex ska bli min mormors 80-årspresent. Jag tror att jag ska passa på och köpa den i Göteborg om två veckor, när jag ändå ska shoppa järnet med mina tjejpolers.

Imorgon blir det upp i ottan för att ta bussen till Töcksfors och ännu en veckas jobb. It never ends! Ibland känns det väldigt hopplöst. Usch. Tycker nästan det skulle vara värt att sjukanmäla mig imorgon, men nej, jag behöver verkligen pengarna.

Nej, nu ska jag försöka slita mig från datorn ett tag, jag har nämligen försummat min stackars pojkvän till förmån för bloggdesign den här helgen. Fy på mig, dålig flickvän!

Kvällsmat nu då, nattinatti!

Studenterna


Jag blir galen!

Jag vet inte vad jag gör för fel, jag håller på att försöka få bloggen att se ut som jag vill, men den vill inte lyda. Suck.

Let the beat control you

All these people talkin’ ’bout you now, they don’t make no difference no.
We always have the rhythm here, in our blood and in our souls.
So let the beat control you now, there’s nothing here to care about.
Just you and me let’s break it down, so follow me I’ll show you how.


Så jag bytte blogg.