...

Det är konstigt det där med kroppen. När man mår så psykiskt dåligt att det resulterar i att man också mår fysiskt illa och bara vill spy? :/ Och man undrar om något någonsin är rätt..

Lika som bär...

Max gjorde mig just uppmärksam på en, låt oss säga underlig, sak.. Linn, känner du igen den här melodin?

Facit här...

Pimp my gran!

FÖRE

EFTER


Bugg!

Åh, vad jag vill börja dansa bugg! Kolla på den här videon, det ser så grymt roligt ut! Den är lite seg i början, men det tar sig :)

Novemberplaner

11 - Träffa Becca
13-15 - Hälsa på Linn & My i Oslo och fira Linns 20-årsdag
21 - 80-talsfest med Carro
25-27 - Minisemester hos Roland


Wiho, det händer grejer varje vecka i November och det känns riktigt bra!

'Cause we are not frightened anymore

A Fine Frenzy - Stoop up

Blää, jag orkar inte vara sjuk längre! Jag bara somnar hela tiden och orkar inte göra något, men jag vill! Jag vill åka och jobba eller gå på stan eller vad som helst, jag blir galen, gaah...

Stolt!

Jag har nu installerat min skrivare jag fick i somras när jag fylllde 20! Bättre sent än aldrig va? ;) Jag lyckades faktiskt installera bläckpatronerna alldeles själv! Woho! Jag har alltid tyckt att det verkar så himla svårt och farligt(?), men det var väldigt enkelt faktiskt. YES, jag är bääst! Hahaha!

Gissa vem...


... Som glömde att borsta ut håret efter duschen?

För övrigt svimmade jag nästan när jag duschade, det var väldigt obehagligt. Nu ska jag göra mat, är svinhungrig!

Priceless!

Pratade precis i telefon med Carro och vi kom in på tv-program..

Jag: "Desperate Housewives är ett sånt program som jag inte har sett från början eftersom vi inte hade Femman hemma, så jag ser bara på det ibland och hänger med lite halvt sådär."
Carro: "Har ni inte Femman i Värmland?"

Så himla söt! Hahahaha!


Sjuuuuuk

Jahapp. På jobbet igår var jag tvungen att gå ifrån kassan och kunderna hela tiden för att snyta mig, asjobbigt! Så när febern också kom igårkväll blev jag tvungen att sjukanmäla mig för att inte smitta resten av tjejerna, och kunderna för den delen. Igår hade jag 39,3°C, men efter en natts sömn tillsammans med en kall, blöt handduk över ansiktet och ett par Ipren har den lugnat ner sig, skönt! Nu snorar jag bara och hostar som ett litet barn. Jippie.

Igår när jag hade så hög feber blev jag faktiskt rätt ganska rädd att det skulle vara svininfluensan, eller influensan överhuvudtaget för den delen. I vilket fall kollade jag upp hur man undviker att bli smittad och hittade den här filmen på Vårdguiden, som innehöll några bra råd, så titta på den! Och hosta för fan i armvecket och inte rakt ut i luften, era pantade idioter!!!! (Riktat till vissa kunder och randoms på stan som hostat mig i ansiktet)

Så, min plan för idag är att ha LOTR-marathon(jag kan höra Linn jubla i bakgrunden).

Hoppas att ni har det bra, sötnosar!