Nu bakar jag bröd

Igen! Känner mig så duktig. Har ändrat en detalj i receptet, får se om Linn kommer på vad det är! Moahaha! Bild från förra bakningen.




Kommentarer:
Postat av: sofi

åh, vad kul det låter. hur länge ska du jobba där? är du kvar när jag flyttar kommer jag och hälsar på när du jobbar nån dag. tror aldrig att jag varit inne i den affären och det måste man ju liksom prova på innan man dör osv :) och jadu. vad gör jag om dagarna egentligen, bra fråga. jag slappar och slappar lite till och ja, det är väl ungefär det! just nu letar jag lägenhet/rum också och så tänkte jag ta tag i körkortet. jobba börjar jag med i juni tror jag. ska bli skönt att äntligen få lite ordning och rutinter, för hur skönt det än är att vara ledig så är det skittrist i längden :p



och med mitt lilla öra går det fram och tillbaka. ibland blir det bättre och ibland sämre, börjar inse att det kanske kommer vara så. men just nu är jag inne i en bättre-period så då försöker jag att inte tänka på det :) wiho. hur är det själv? trivs du nere i göteborg och allt? :)

2009-05-08 @ 01:06:20
URL: http://soofii.blogg.se/
Postat av: Carro

TACK så himla mycket för allt jobb du har lagt ner på min blogg! Det blev superfint!! :D

Du är så duktig!!

KRAM!

2009-05-08 @ 14:23:58
URL: http://domkallarmigcarro.blogg.se/



Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas inte i bloggen)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback