I'm losing it!

Tappade lite väl mycket hår när jag kom upp ur badet förut, läskigt :( Det kan i och för sig berott på att vattnet var skållhett... Jag skrek till och med för att det var så jävla varmt.

Känner att min hårkvalité försämrats den senaste tiden, men det kasnke är på grund av att jag färgar så mycket? Har inte låtit håret växa ut helt sedan jag var 13 tror jag! Kanske borde sluta färga håret helt enkelt? Haha! No, that's not gonna happen, det är för nice med färgat. Funderar på att börja tugga hårkontroll som Linn & Becca, men jag får se. Får väl köra inpackningar eller något så länge. Har någon av er testat någon bra som funkar?



Kommentarer:
Postat av: dorion

massera hårbotten ofta för att stimulera hårväxten. och hårkontroll, och diverse andra produkter fungerar olika bra på olika personer.

du bör nog ta en paus med färgandet. investera i toningar och bra färgschampoon me dpigment för att tillföra färg och för att få färgen att hålla längre så du slipper färga så ofta.

investera i en bra inpackning! rekommenderar aussies 3 minutes reconstructor mm. finns på kicks :)

2009-02-06 @ 13:40:13
URL: http://www.nogg.se/tjockis
Postat av: Daniel

HÅRAVFALL:

Brännässlor i olika former sägs kurera dålig hårväxt.

8-10 rågade händer med färska eller torkade nässlor läggs i fem liter vatten som långsamt uppvärms till kokpunkten. Får dra fem minuter. Håret tvättas med vätskan. (Hälsa ur Guds apotek)

Färska brännässlor skäres i små bitar. En halv liter vinäger hälls över nässel-hacket. Får stå en vecka och silas därefter och 2 matskedar glycerin tillsätts. Hjälper även mot mjäll. (Ur Gammelmors husapotek källa: http://www.ortblomman.com/ortbiten/huskur.html även: mm.htm" rel="nofollow">http://www.silvekliniken.com/faktamm.htm )



2009-02-08 @ 23:22:14
URL: http://danwal.sjolus.org



Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas inte i bloggen)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback