Tisdag

Ni vet den här fikan jag skulle ha med Carro? Anledningen till att vi skulle fika var att jag ville fråga henne ifall hon ville söka lägenhet med mig igen, och det ville hon! Så nu är vi i full gång faktiskt! Vi har sökt i tre dagar och haft kontakt med lika många uthyrare. Dock blev det ingen av dem, men inte ger vi upp för det! Vi laddar inför imorgon och uppdaterar mailen en gång i kvarten ;)

Jag tog mod till mig och idag ringde för att boka klipptid hos en FRISÖR, faktiskt... Jag har pratat med Jessica på jobbet om att hon skulle göra det, men hon är ledig hela den här veckan och jag orkar inte vänta, jag är så otålig, haha! Så på torsdag minsann, då smäller det! Ska till Ansa, där Carro slingade håret. Det blev så bra på henne, så jag blir nog säkert också nöjd. Vi pratade om det här på jobbet idag och både Carro och jag gillar att de är unga (BILD), det känns som att de har bra koll på vad som är snyggt och inte.. lika snyggt, haha! jag hoppas de har det i alla fall... Fortsättning följer! Nu ska jag sova, god natt!Kommentarer:
Postat av: Dinmamma!

Vad blekt och konstigt det var när färgen är borta på bakgrunden. Jag kände mig bländad. Snyggt men skarpt liksom, typ. :)/ kram roligt att ni längtar!

2009-09-16 @ 06:42:05
URL: http://minmammas.blogspot.com/
Postat av: Linn

ojoj, spännande! själv tycker jag ju att du är grym på att klippa själv :) Men ja, det är inte fel att skämma bort sig heller! Hoppas du blir nöjd:D Fast vänta nu, det är onsdag. Hoppas du blir nöjd, i förskott.

2009-09-16 @ 11:57:27
URL: http://thelinn.blogg.se/
Postat av: Carro

Det blir säkert kanon bra! =)

2009-09-16 @ 22:55:19
URL: http://domkallarmigcarro.blogg.se/
Postat av: My

woo.blir nog bra:D

2009-09-16 @ 23:10:35
URL: http://vnv.blogg.se/Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas inte i bloggen)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback