Den senaste veckan har jag:

x Jobbat förstås
x Gjort en budget (vuxenpoäng!)
x Kollat på, och skrivit kontrakt för, lägenheten som Carro och jag kommer bo tillsammans i! :D (mer vuxenpoäng)
x Sagt upp mitt rum
x Städat mitt rum som såg för jävligt ut. Det är inte klart än, jag måste verkligen rensa igenom mina saker ordentligt...
x Sålt min Muse-biljett. Sorgligt, men bra att någon kunde få användning för den i alla fall.
x Varit på jätterolig After Work med Carro, Jessica och Nakita! Vi pratade en massa och dansade salsa, askul!
x Skaffat Visakort som kommer om en vecka (äntligen kan jag köpa saker själv utan att behöva låna andras!(och ännu mer vuxenpoäng))
x Börjat göra matlådor istället för att äta ute och därmed..
x ... Börjat uppskatta att laga mat själv
x Råkat färgat håret svart (eller så nära man kan komma)! Jag hade i färgen lite för länge egentligen, men det gör inget, jag gillert!
x Som vanligt saknat Max
x Anmält mig till Donationsregistret
x Upptäckt att facebook finns på English (Pirate)! Arrr, This be pleasin' to me eye! Tröttnade dock efter ca 2 timmar.
x bestämt mig för att börja gå och lägga mig i tid, vilket innebär ligga i sängen vid 23 och släcka ner vid tolv.
x Smakat Marabou Vinter och blev besviken. Ja, jag hade för höga förväntningar. Den var god, men inte så god som jag trodde liksom..
x Införskaffat Dan Browns senaste bok "Den förlorade symbolen"
x Sett på "Up" och grinat en skvätt. Otroligt bra film, den måste ni absolut se!

Jag har nog säkert glömt något nu, påminn mig gärna!


Giiiirlz!

Hahaha!


Kvällsmat


Mumma!

Lägenheten var hur mysig som helst, det är en hörnlägenhet med vardagsrummet på hörnet. Väldigt högt i tak och ljust! Helt okej kök med mycket förvaring, hur många skåp som helst, vettefan vad vi ska fylla dem med, men något kommer vi nog på ;D Det känns jättebra och jag är säker på att vi kommer att trivas! GÔTT!

Bowlat har jag gjort idag också, jag förlorade ganska grovt mot Anel, men det var riktigt roligt i vilket fall! :D Varför bowlar man inte oftare!?

Nä nu blir det godis + tv. Natti!

Arrr, This be pleasin' to me eye.

("Gilla" på facebook med språk "English (Pirate)" :D )

Idag har jag anmält mig till donationsregistret och färgat håret. Ska göra mig klar för att åka iväg och kolla på lägenheten med Carro nu :) Efter det ska jag bowla med Anel, så det bllir en bra fredag, wiho!

Rainbow

När jag skaffar en bokhylla ska jag ordna alla mina böcker efter färg. Väldigt obehändigt men grymt snyggt!

bildkälla okänd

Leftovers (långt inlägg)

(Varför varnar man för långt inlägg egentligen? För att folk är så jävla lata att de inte kan läsa vad som motsvarar ett a4 med text eller? Det är ju sjukt egentligen.. Läser man en blogg är man väl intresserad av personens liv och vill väl därför läsa det? Så det borde väl inte spela någon roll om det är mycket text? Jaja, i vilket fall...)



Jag sitter just nu och dricker ljummen cola och äter godis som blev kvar efter bion igår. Gårdagen avslutade för övrigt en helt underbar vecka! Förra onsdagen var ju jag och Carro på Joshua Radin (AWESOME), och på torsdagen åkte jag hem till Värmland och min älskade Max, som tagit körkort (GRATTIS!) och skjutsade hem mig till honom. Vi åt middag med hans familj, det var mysigt, det var längesedan jag träffade dem också. På fredagen gjorde vi en road trip till Arvika och hälsade på mamma och katterna :) Kvällen spenderades däremot i Skoghall hemma hos Hjelm! Marie var också där, så det blev parmiddag deluxe! ;) Vi lagade mangokyckling och spelade TP. Riktigt kul var det!

På lördagen fick jag träffa både Linn och Mari! Max skjutsade in mig till stan där Linn mötte mig. Åh, min Linn! Det var så roligt att se henne att båda blev helt tårögda, haha! Ändå sedan vi var typ 11 år har vi bott väldigt nära varandra och på senaste tiden till och med i samma rum, så det är lite konstigt att bo i olika land, som vi gör nu! Vi strosade i alla fall runt på stan lite och tog en baguette på Sjöqvistens. Gud vad goda deras baguetter är, det är sjukt! Och jag fattar inte hur mycket jag faktiskt saknar Karlstad ibland alltså. Så himla mysigt att bara gå runt i centrum och känna igen folk man passerar.. Vilket också är en anledning till varför det inte är skönt att vara i Karlstad. Hahaha! Jag gillar att vara anonym och jag gillar att jag, trots att jag åker samma vagn nästan varje dag, aldrig åker med någon jag åkt med förut. Jaja, nu gled jag iväg från ämnet lite.

Linn och jag fick varandra att shoppa upp lite pengar, vilket både är dåligt och roligt! Moahaha! Jag köpte en assnygg midjekort jacka, eller ja, väldigt tunn för att vara en jacka. Den var mest jävligt snygg, haha! Sen köpte jag ett långt linne i ungefär samma färg som jackan och en lång långärmad tröja också, så att jag kan använda strumpbyxor i vinter utan att behöva ha kjol eller jeans. Perfa! Linn tog ett till hål i örat efter mina ivriga påhejningar (hahaha) och det blev grymt snyggt! :D

Efter våra strapatser drog vi hem till Mari till vad som skulle ha varit en filmkväll men som blev en pratkväll. Inte mig emot, det var verkligen skönt och mysigt att prata ut med sina närmsta vänner :) Saknade Becca där bara, men man kan väl inte få allt. Fick skjuts av Linn hem till pappa där världens bästa pojkvän väntade! Han åkte hem till Forshaga mitt i natten för att vi skulle få lite mer tid tillsammans, sötbollen! Pontus var ju också där så det var ännu ett kärt återseende ;) På söndagen kom pappa och Anne (pappas sambo) hem från stugan och jag fick en present av dem ända från Venedig där de varit veckan innan. Det var en grymt cool maskeradmask med långa svarta fjädrar och glitter. Så himla snygg :D Ska ha den som prydnad på väggen när Carro och jag flyttar ihop. Det känns dumt att packa upp den nu ifall jag kanske råkar ha sönder den eller nåt! Men någon gång ska ni få se den ;) Sen fick jag också tre ringar och ett par örhängen av Anne ur den italienska kollektionen (hon jobbar med att sälja smycken), wihoo! Jag åkte hem till Göteborg på söndagen också eftersom jag jobbade i måndags.

Igår jobbade jag till 17 och efter det träffade jag Becca. Hon har varit Au pair i Tyskland sedan augusti, men det känns inte som att hon är i Stuttgart, snarare på andra sidan jorden... I vilket fall ska hon åka till Turkiet med sin familj, så hon åkte hem till Sverige för att de ska åka härifrån tillsammans, vilket innebar att jag fick träffa henne! Herregud vad det var en känslosam dag! Under hela dagen bara väntade jag på att hon kanske skulle komma in i butiken och hälsa, så jag var typ på helspänn. Om jag gick in på lagret och gjorde något kollade jag alltid ut då och då och scannade av kunderna efter någon blond tjej ;D Mitt hjärta stannade nästan när Beccas mamma, lillasyster och mormor och morfar kom in i butiken! Herregud, jag blev helt skakig i händerna och kunde inte fokusera blicken på dem, hahaha! Therese (beccas mamma) märkte nog att jag letade efter Becca för hon skyndade sig att säga "Hon är inte här!" Hahaha! Mina tårar rann ändå, like always när jag träffar folk jag tycker om väldigt mycket! Beccas familj är så himla mysig och det var ju längesedan jag träffade dem också! (Hejhej, jag tror nog att ni läser! ;) )!

Becca och jag skulle gå på bio och se "Flickan som lekte med elden" kvart i sex, så efter jobbet gick jag mot kungsportsplatsen samtidigt som jag pratade i telefon med mamma. När jag lagt på ringer jag Becca och det visar sig att hon är i Nordstan! Haha, så typiskt! Men vi gick och mötte varandra i alla fall. Och jag trodde faktiskt inte jag skulle gråta men det var allt jag kunde göra! Jag kunde verkligen inte få fram något annat än typ "Åååh!" och "Åååh, min Becca!" på någon minut! Haha, så mobbat! Alla runt oss måste ju trott att jag var jätteledsen, haha! :D Det ska bli sååå härligt när hon kommer hem "på riktigt"! :) Eller nej, det jag längtar mest till är december, för då ska jag åka själv till Tyskland och hälsa på! :D WIHO! Det ska bli så intressant att träffa Beccas Tysklandsvänner och framför allt hennes au pair-familj! Eller ska man kalla det städ-med-lite-barnpassningsfamilj kanske? Haha ;)

Avslutningsvis vill jag bara säga att jag älskar er allihop så himla mycket och ni betyder så otroligt mycket för mig! Tack för att ni finns ♥

Klockan är 01:13

Och jag ska precis börja kolla på Män som hatar kvinnor, för imorgon kommer Becca till Sverige och vi ska se Flickan som lekte med elden på bio! Så nu ska jag plåga mig själv och vara uppe i typ två timmar till. Det ska bli riktigt skönt att sova ut på onsdag kan jag säga! Ska se till att uppdatera bloggen lite då också. TJIPP

Marabou Vinter!

ALLTSÅ förstår ni hur lyckligt lottade vi är i Sverige som har Marabou!?!??! Idag börjar Marabou Vinter säljas och det låter som att det kommer bli det godaste jag någonsin har ätit...


"Marabou Vinter är en god kombination av Marabou mjölkchoklad, nejlika och andra kryddor.
En stark Limited Edition som passar perfekt
för vintersäsongen.
[...]
med kryddextrakt från kardemumma, nejlika, peppar, ingefära, kanel och vanilj
"


Ååååååh vad gott det låter! Jag öppnar butiken imorgon så jag börjar 9, men som tur är öppnar Hemköp klockan 8, så jag ska köpa en innan jag börjar jobbet! Det ska bli så gott, jag kan känna smaken av jul poppa runt i munnen redan nu!

... Höga förväntningar? Vadå?

Joshua Radin was LEGEN..wait for it... DARY!

(skrivet igår)

Så jag och Carro var alltså på konsert idag! Vi såg, nej, vi upplevde Joshua Radin för några timmar sedan, och det var så jävla bra. Vi hade riktigt bra platser, vi stod precis framför honom, och lite ögonkontakt då och då var ju inte helt fel! :D Det var grym stämning under hela konserten, han var rolig och bra på mellansnack, ja det var bara fördelar!

Det var en rätt liten lokal, så det blev så himla intimt och mysigt. Om man hade velat hade man kunnat prata med honom, för det var inget jobbigt publiksorl eller så. Jag gillade också att folk respekterade musiken, folk väntade tills sista tonerna klingat ut innan de applåderade istället för att applådera direkt man börjar förstå att låten kommer ta slut (för att vara först?). Så det var nice.

De körde tre låtar akustiskt under konserten också. De första två stod hela bandet på scen och de sjöng och spelade framför ett par mikrofoner bara, det var så fint! Joshua gillade oss så mycket att de tog ett kort med publiken i bakgrunden (som de skulle lägga upp på facebook så att man får tagga sig själv) och sen gick hela bandet ner och körde en låt akustiskt mitt ibland publiken! Det var så grymt härlig stämning, åååh! ♥

Bilder kommer nog upp hos Carro typ imorn kväll :)

I like the way you’re not afraid
You’ve got the world planned in your mind
People say you cannot do it
But they don’t know a friend like you

The girl you love has gone away
Still too young to know her heart
She’ll return her love renewed
Cause she’ll never find a friend like you

When I had no one to call
All the world had shut me down
I showed up at your door so blue
Thank God I had a friend like you

Any times I’ve gone without
A home, a meal, a pair of shoes
If you had three you’d give me two
There aint no other friend like you

Ettan

Om exakt en vecka får jag träffa min Becca. Min fina, roliga Becca! Jag längtar så himla mycket!



Nollnoll

Idag är en dålig dag. Jag längtar efter Max.

men jag går inte isär när jag går med dig

Då var det dags igen...

Varje jul, eller helst lång i förväg, är det dags för min absoluta julplåga, nämligen "All I want for christmas is you". Jag har den med mig överallt och spelar den sönder och samman.. för alla andra. MOAHAHA! Nejdå, jag gör det för att jag fullkomligt älskar den! Finns inte mycket annat som ger mig mer julstämning än den låten.


Julkänslan is back!

Saknad


Älskade vän!

Titta här vad jag fick i posten när jag kom hem från Stockholm! Ett långt brev och ett jättefint armband som verkligen är SÅ jag! Inte så svårt att gissa vem det var ifrån, Becca såklart!



Så då tog jag ett Becca-bild, nämligen ett "Såhäääär glad blev jag då!"-kort!



TACK Becca! Du hade verkligen inte behövt köpa något åt mig, herregud! Du är en så himla fin vän, jag vet inte vad jag hade gjort utan dig! Jag saknar dig så himla mycket och peppar järnet till den 20:e när vi ses igen!! :D ÄLSKAR DIG! ♥

Planering & Sthlm-bilder

I fredags gjorde jag min sista dag i Stockholm! Det var ganska sorgligt men kändes ändå rätt skönt :) Jag fick en present innan jag åkte också, så himla gulligt! Blödig som jag är blev jag jätterörd, haha! Här är den, i strutarna är det alltså svartvinbärstryffel, polkatryffel och chokladkolor! Jättegott kan jag tala om! ;)



Om ni kommer ihåg, så blev jag bundis med ett par rörmontörer som bodde på samma vandrarhem som jag. Min sista kväll på vandrarhemmet bjöd de mig på finmiddag i gamla stan! Vi åt något fint kött, minns inte vad det var exakt, men jag vet att det var vitlöksmarinerade kantareller till, det var sjukt gott! Så otroligt snällt att bjuda mig! De bjöd mig på allt vin jag drack också, det kan ha blivit ett par glas för mycket där, men jag överlevde ;)

Vi begav oss mot isbaren på nordic men vi kom dit fem minuter efter stängning, så vi satte oss i hotellbaren istället. Där drack jag den absolut godaste drinken någonsin, nämligen Raspberry fudge. Den bara MÅSTE ni prova, det var som att dricka en efterrätt, asgott!



*******************************************************************************

Jag älskar att göra listor och planeringar och sådana grejsaker... Nu har jag planerat in en helt underbar sak, jag ska åka hem till Värmland den 15-18 oktober! Det känns så otroligt bra och ska bli så jäkla skönt!! :D Som ett extra plus kommer Linn vara hemma i skogarna då också! WIE!

Idag har jag tvättat, städat mitt rum och bara varit för mig själv. Skulle egentligen bowlat med Anel, men jag tog en raincheck på det då jag behöver lite tid för mig själv :) Tur att man har så snälla och förstående vänner!

Så himla typiskt förresten, jag satt och åt en matlåda jag egentligen hade tänkt spara tills på tisdag, då jag jobbar heldag... Så ringer Nakita och undrar om jag kan jobba heldag imorgon istället! Hahaha! Det var den matlådan det! :D Men det är inte värre än att jag fixar mackor imorgon, men lite kul var det.

Tjipp!

Purples have more fun!

Så äre. Jag har blivit galen i lila och har nu tagit tillbaka min gamla design, den är så himla fin! Hehe. Förhoppningsvis blir det lite roligare att blogga nu också då. Tryck Ctrl+F5 om det ser knasigt ut.