I've got it all, yes it's true


Trollhättan!

Here I am. Tänk er ca 7-8 teknikkillar, en skål dipp och The Beach Boys i högtalarna. THIS IS THE FUCKING LIFE!

Mama, I'm comin' home

.. fast tvärtom, mamma kommer hem till mig! Moahaha.. Jaja, hon är i alla fall på väg hit nu! Jag har precis kollat klart på dagens Seinfeld och plockar undan lite på mitt rum :) Imorgon ska vi gå på stan och jag ska försöka hitta vita jeans till jobbet och höststövlar! Har spanat in ett par på Din sko (personalrabatt i Femman ftw!), men jag skulle vilja till Deichmann (tysk lågprisbutik med snygga skor)också. Problemet är att de inte har någon samlad lista över butiker, så jag har ingen aning om var sjutton de ligger!? Dåligt faktiskt! Men vill de inte ha kunder så slipper de väl ;)

Förresten så är det klart att jag kommer bo på hotell första natten i Stockholm och sen på ett vandrarhem. Hur bra som helst kommer det bli! Jag ser verkligen fram emot den här månaden! Årets andra äventyr blir det. Det första var att flytta till Göteborg och jag hoppas att detta blir lika lyckat för Göteborg har jag inte ångrat en sekund! :D

Nu ska jag kolla på CSI och bädda klart innan mami kommer! Hare gött!

Efterlängtad löning!

Idag har jag jobbat och sprungit lite på stan. Fick med mig två par tights (ljusröda och lila), svarta knästrumpor med rosetter och en almanacka hem. Efter jobbet mötte Carro upp mig, för vi skulle som sagt på bio och se L.A. Gigolo.
Vi satt nästan helt ensammma, det var bara fyra andra där, så när det var lågt ljud i reklamen/filmen hördes allt man gjorde jätteväl, haha! Filmen hade ett väldigt konstigt slut och var allmänt skum. Sen var det sjukt många sexscener, det var mjukporr rakt igenom, så det var väl lite... awkward. :D Efter bion följde jag Carro till tåget och gick sen in på Pocket Shop på centralen och kikade lite. Jag letade egentligen efter Emma Hamberg-böcker, men kom ut med sju helt andra! De hade "Ta tre svenska böcker för 165kr"-erbjudande, så det gäller ju att passa på! Jag tog 6 svenska och en engelsk. Jag har lovat mig själv att läsa mer engelska, eftersom jag känner att jag tappar det så himla snabbt när jag inte går i skolan och blir tvingad att prata och öva hela tiden. Bättring alltså! :)

Jag fick förresten en liten "present" av Carro idag, nämligen DKNY-doften Red delicious, eller det röda äpplet, som alla säger! Hon använde den inte och tänkte då på mig, gullungen! :D TACK! Jag har varit nära på att köpa den i flera år men aldrig tagit mig för att göra det och så bara FÅR jag den? :D
Såhääääääääääär glad blev jag för det! (=galet glad)

Imorgon kommer mamma hit sent på kvällen så det blir till att städa och bädda rent innan dess. Det ska bli skönt, mitt lilla rum har grott igen lite sedan mitt städryck förra veckan. Mami stannar typ hela helgen också, ska bli mysigt! Vi träffas ju inte alltför ofta :)

Kvällsplan:
22:55 Seinfeld
23:25 CSI
SOVA

Accessorize

Den här grymma affären har öppnat i Nordstan! Jag och Carro var därinne en sväng för att köpa födelsedagspresent åt Shideh och det var ju riktig tur att vi inte hade fått lön då, för man vill verkligen ha ALLT! Min absoluta favorit hittils är väskan på bilden, men den kostar 518kr(om jag inte minns fel), så den är inte direkt prioriterad, om man säger så!

Snygg va!? :D Klicka på bilden för att komma till hemsidan.

Imorgon ska jag jobba 12-17 men innan dess tänkte jag gå och kika lite på stan så det blir upp tidigt i alla fall :) Efter jobbet blir det bio med Carro, myspys :D Vi ska se L.A. Gigolo, ska bli kul. Nu ska jag se på CSI. Ha det gött!

Stockholm

På söndag åker jag till Stockholm för att jobba under september. Det är personalbrist där uppe , så det är därför jag ska hoppa in och hjälpa till. Det ska bli väldigt spännande att se hur de jobbar i den butiken och hur det är i Stockholm överhuvudtaget! Jag är väldigt nervös, även om det har minskat påtagligt sedan i lördags, när jag fick reda på detta. Det är en stor chans för mig så det ska bli väldigt kul! :) Eftersom jag kommer jobba heltid så får jag arbetsbyxor nu, så på onsdag/ torsdag blir det lite shopping för min del ;)

6 ½ dagar kvar...

Söndag

Dagens plan är att bada, ta en promenad och koka soppa! Om jag hinner ska jag försöka rensa bland mina kvitton  också, så det bli gjort någon gång!

Imorgon ska jag till jobbet och ha produktgenomgång med Nakita och Carro. Känns bra, senast jag hade det var det min första vecka på jobbet och jag kommer inte ihåg alla detaljer. :)

hejdåååååååååå

Det värsta som kan hända

När man är orolig för något ska man testa att verkligen tänka ut vad som är det värsta som kan hända. Oftast är det inte så himla farligt, eller i alla fall överkomligt, och man kan slappna av lite.

Jag känner mig ganska rastlös, så nu ska jag pyssla lite. Nattinatti!

Mornin'

Jag har tänt mina finaste ljuslyktor och lyssnar på Janis Joplin och jag är ledig heeeeela dagen. Skönt :) Mitt enda "måste" är att tvätta. Jag ska försöka få igång skrivaren(/scannern/kopiatorn) jag fick i 20-årspresent under dagen också.

Sen ska jag på Muse-konsert i oktober, och jag stör mig på att jag inte köpte två biljetter!? Så nu ska jag åka ensam, fett kul, not.

Bröllopsfotografen

Biopremiär i oktober, verkar lovande! :D PÖLSA!


Elin erkänner

En ny kategori i min lilla bloggiZ! Så spännande att ni skakar av nervositet! Idag erkänner jag att jag är beroende.... av Seinfeld... Puh. Nu känns det bättre.

Bauchklang - Another view


Ny design

Tryck Ctrl+F5 om du inte ser den / den ser konstig ut.

femton sekunder av allt

Och ditt huvud är så ljust
och du är verkligen förtjust
sjunger med och faller i gråt
det här är världens bästa dåliga låt

...jag är förvirrad.

Jag tror..

... Att Linn är sämst på att dra skämt via msn..

Linn säger (19:07):
 jajaj
 oj
 nej jag hr ett bra skämt
 sjung
 " "


Elin | säger (19:08):
 ?? xD

Linn säger (19:08):
 låtsas att du sjunger ngt

Elin | säger (19:08):
 allala

Linn säger (19:08):
 who is singing that?

Elin | säger (19:08):
 i am

Linn säger (19:08):
 nej.. xD  du måste sjunganågons låt

Elin | säger (19:08):
 va xD
 jahaa
 så


Elin | säger (19:09):
 okej
 spice girls


Linn säger (19:09):
 lets keep it that way
 hahahahahah
  :D


Elin | säger (19:09):
 alltså det där är sjukt gammalt xD
 HHahhaha :D


Linn säger (19:09):
 : (

Elin | säger (19:09):
 men rätt bra 
 du får en guldstjärna


Linn säger (19:09):
 hahah tack :D

Shit, halva augusti har gått

Har haft en mysig helg med finbesök både av Becca och Linn. Har sagt hejdå till Becca som drar till Tyskland och jobbar som au pair i ett år. Jag kommer träffa henne om två månader, så det känns rätt lugnt faktiskt :)

Nu har jag gjort min sjätte jobbdag i rad och imorgon är jag ledig! Ska bli väldigt skönt. Jag ska ta tag i mitt "rensa-bland-mina-kvitton-och-sätta-in-dem-i-en-mapp"-projekt, tända ljus, kolla på tv och dricka té.

TIDEN GÅR SÅ FORT, tycker ni inte? Sjukt.

Fredag den 14/8-09

Tända ljus, Hot chip och grundlig städning av mitt rum. Kan det bli bättre? Jovars, Linn är på Way out west och sover hos mig. Sen ska jag träffa Becca i helgen också :) Mysmys!

Min i.d. foundation har än en gång gett mig rödflammig hy, utslag och klåda och sveda. Bra med tanke på att jag nu kunde utesluta allt annat tänkbara anledningar till reaktionen, men dåligt annars. Så imorgon lämnar jag tillbaka den. Trist med tanke på att den ska vara bra för känslig/problemhy och verkar passa de flesta..

Nya Ikea-katalogen har kommit ut, men eftersom jag är skriven hos pappa i Värmland har den blivit skickad dit!!!! Så om du vill göra mig glad, ge mig en Ikea-katalog, snääälla! Jag är beroende..

Ja funderer på å prate grov värmlännska e hel da' på jôbbe, skull va kul å se vari säger om dä, di där gôtebôrgera! Å I ÅA Ä E Ö!

bob hund

Imorgon klockan 21:30 på Götaplatsen, Göteborg, då smäller det!


Stackars!

Min lilla mamma jobbar just nu tre veckor i streck..! 17 dagar av 21 klara. Inga lediga dagar what so ever... Stackars Mami :( Se det från den ljusa sidan, 4/5 av skiten är klart nu i alla fall! KRAM ♥

Cravings


Helgen

 I fredags var jag och typ 10 andra tjejer hos Becca och firade hennes 20-årsdag. Jag hann inte sy klart min klänning, men jag löste problemet genom att slänga på mig en svart kjol och tejpa brösten. Finfint! haha :D Det var verkligen jättetrevligt och så himla härligt att träffa alla sköna tjejer igen! Grymt längesen man träffade en del faktiskt :) Vi dansade, lekte lite och hoppade på Beccas studsmatta och FY FANGEN vad roligt det var eller? Jag hann hoppa ett hopp och sen låg jag dubbelvikt av ren lycka! Haha jag måste vara störd, men det var så himla roligt! Min hemlis var ett scrapbook-album förresten :)

Bilder snodda från Beccas blogg ;)

Alla utom fotografen Becca!

Birthday-kiddo (och jag, haha)!

Lag Hitler Jugend! Gaaaas, haha!

Tack för en jättemysig kväll, allihopa! ♥

Jag har varit hos Max också! Vi käkade Pasta Carbonara hos hans pappa och sen åkte vi hem till hans mamma. Det roliga var att jag hade en stor resväska på hjul med mig, så jag satt på pakethållaren på Max cykel och höll i handtaget på väskan så den åkte efter oss liksom. Jag lovar att hela Skoghall glodde på oss när vi svischade förbi, haha! Nu är jag "hemma" i Göteborg och det känns väl... sådär om jag ska vara helt ärlig.

Onsdag!

Jag önskar verkligen jag kunde berätta vad jag smider för planer inför helgen, för det kommer bli så bra! Men en hemlis är en hemlis, moahaha!

Jag längtar hem så mycket att jag tycker att någon utomhus hostar precis som min pappa... Hmm.

Knottrigt

Imorgon ska jag nog gå och lämna tillbaka min i.d.-foundation.. Jag har verkligen fått jättedålig hy på bara några dagar! Jag är irriterad, rödflammig och huden har blivit väldigt ojämn, alldeles knottrig.. BARA i ansiktet :( Jag fattar inte vad det skulle kunna vara annars.. Hoppas man kan få pengarna tillbaka. Jag hatar när man får tillgodokvitton.

För övrigt känner jag mig trött på allt just nu. Min ork är nere på minus. God natt.

Hemlisar

Jag har verkligen fullt upp fram till nästa helg, och det är så himla roligt! Jag ska bland annat sy en innerklänning till en genomskinlig klänning jag har. Den är egentligen till för att vara strandklänning, men jag vill ha den på Beccas fest! Just nu funkar det inte eftersom den är som snyggast om man inte har bh under! Den har liksom "triangel-bh" fram och rätt så urringad rygg. Så jag har köpt tyg och tråd men knappnålar fattas. Detta kommer bli ett rätt stort projekt eftersom jag inte har någon symaskin, så allt får göras för hand! Jag har en ganska bra uppfattning om hur jag ska göra i alla fall, det är ju en bra början. Sen om det blir bra eller inte vettefan! Men jag har en backup-klänning då ;D

Ni anar inte hur mycket jag längtar HEEEEM! Hemhemhem till mitt underbara Karlstad och till mina ännu mer underbara vänner och familj! Jag känner mig så himla lycklig eftersom jag vet att det inte är så lång tid kvar, och den här veckan kommer gå sjukt snabbt. På fredag 07.55 sätter jag mig på bussen hem ♥

Eftersom jag älskar ordning och reda har jag gjort en fin planeringslista! Lite censurerad, men ändå ;)

Idag:

x Snabbdusch & fix
x Ner på stan och köpa bl.a. knappnålar
x Göra rent alla make up-penslar och tvätta necessären osv.
x Hemlisar

Måndag:
x Jobb 9-19
x Hemlisar på lunchen

x Middag med bästa jobbtjejerna

Tisdag-Torsdag:
x Jobb 12-17
x Hemlisar


Fredag:
x Buss astidigt och mer hemlisar
x Beccas fest!

Lördag:
x Sista hemlighetsmakeri-dagen
x Lugn middag, hähä :)


Söndag:
x Max och jag firar 1 år och 7 månader tillsammans!

Måndag:
x Tillbaka till Bästkusten

Glöm inte era borstar!



Här har ni mig, mina nya örhängen (hehe) och en flaska rengöring till make up-borstar! Jag har alltid någon finne i ansiktet, jag kommer liksom aldrig undan helt och det kan ju faktiskt mycket väl vara just för att jag använder skitiga penslar när jag sminkar mig, så nu jäklar ska det bli ändring! Jag köpte en foundation från i.d. Bare Minerals för ett par dagar sedan på Kicks, och hon som hjälpte mig (utbildad hudvårdsterapeut) berättade att hon gjorde ren sina borstar en gång per vecka och att hon äcklades av tanken på att det bildas så mycket bakterier i dem om hon inte gjort det på länge! När jag hörde detta skämdes jag rejält eftersom jag inte gjort ren min puder/rougeborste sedan jag köpte den, för ca 1-2 ÅR sedan?? xD Hahhaha!  Den här flaskan kostade bara 59 spänn och lär vara en väldigt bra investering. :)

Visst är mitt hår långt förresten? :D