Gårdagen

..tyckte jag att Linn beskrev så bra, så den får ni läsa om hos henne.

Idag ska vi ha mysdag, det blir bara godis och film heeela dagen! Vi har längtat efter det här hela veckan, ska bli så himla skönt att bara stanna inne och moffa! :D

Följ min blogg med bloglovin

Den frysta spenaten luktade fis.

Undrar om det är mig eller spenaten det är fel på...


Quoting out of context

Det blir så mycket roligare då...



           *****


Fem

5 av mina favoritprogram:
- scrubs
- alla inredningsprogram
- top model
(älskar alla program där något förändras till det bätttre/snyggare och men får se före- och efterbilder)
- las vegas
- CSI

5 saker jag gjorde i går:
- bloggdesignade
- åt alldeles för dåligt
- var ensam i lägenheten
- spelade nästan sönder Håkan
- gick och la mig runt kl.03

5 saker jag ser fram emot:

- ikväll, nattfika med Pernilla och Linn :D
- imorgon, för då ska Linn&jag köpa godis och bara softa
- när jag får jobb i Gbg
- den 6:e, för då kommer Max hit :)<3
- när jag får träffa Becca, Mari och Sara :)

5 saker på min önskelista:

- ett jobb!
- pengar
- körkort
- en egen, fräsch lägenhet i Gbg-området fr.o.m. juli
- mindre mage och en snygg bränna!

My kiss

Igår natt drömde jag att jag kysste JD (karaktären, inte Zach Braff) i en grotta (fråga inte), och det var en så bra kyss! Fast jag visste hela tiden att det var Max som var JD (ni vet sådär som det blir i drömmar; man bara vet saker, som att man är hemma fast det inte alls ser ut som hemma i drömmen osv.)! Haha. Så vad betyder detta nu då? Jag har en drömtydarbok, men jag tvivlar på att "JD" eller "Max" finns med... Antar att jag har kollat på för mycket Scrubs och saknar min mysboll. :D


Är du dålig på Photoshop?

Här kommer ett tips för dig inte förstår eller har något bildbehandlingsprogram!

Picnik kan man göra om sina egna bilder nästan HUR man vill. Det är helt gratis och väldigt enkelt! Mycket bättre än att lära sig Photoshop, om man nu ändå bara ska redigera bilder. Man kan bland annat lägga till olika effekter, text, bilder, små ikoner, ta bort röda ögon, finnar, ändra färger, lägga till you name it! Jag blev väldigt förvånad över hur många olika funktioner som faktiskt fanns, man kan göra hur mycket som helst utan att det för den delen är svårt alls. Gjorde nyss bilden nedan med hjälp av den smarta sidan :)


Vår första...

.... Matkasse! Vi har införskaffat en tygkasse nu, miljövänliga som vi är!


Vår lägenhet i bilder!

Ja, vi har ju gjort lägenheten till "vår egen", sedan jag la in de förra bilderna på den. Ännu finare i verkligheten, men se och njut! Klicka på bilderna för att förstora!

 

a) Hallen b) Hallen från dörren sett

 

På hallens högra sida kommer man först till badrummet & sedan köket! Går man däremot till vänster kommer man ut i...

       

... Vårt älskade vardagsrum! Blev en liten rundtur där typ, haha. Sovrummet får ni se en annan dag :)

Städastädastäda

Idag har vi gått till Allum och tillbaka. Tar ca 40 min att gå ena vägen härifrån, det är bra motion det!

Jag:
"Gud vad gött att vi inte sitter hemma hos mamma och pappa i Forshaga nu!"
Linn:
"Ja, det är jävligt skönt faktiskt. En sak som inte är så skön däremot är att det känns som att jag ska spy."

Erhm, ja. vi har det bra här! Nu ska jag städa så att vi kan ta bilder någon jävla gång! See ya later!

Sömnlös i Partille

Inatt vaknade jag runt klockan 04:10 och kunde inte för mitt liv somna om. DRYGT! Igår sov jag nämligen till 16, så det är väl därför antar jag. Jag är fortfarande sjuk sedan en vecka tillbaka, så det är det som spökar.Blir töligt att hålla sig vaken till elva-tolv ikväll, men det blir jag väl tvungen till för att vända rätt dygnet.

Åååh, vi har en så himla fin lägenhet, ni skulle bara veta! Ska fixa värmeljus och ta bilder under dagen så ni får se hur vi har det! Annars är väl dagens planer att städa, utforska Partille centrum, laga vår första riktiga måltid (vi har käkat mackor och pizza i två dagar nu, haha) och sedan få vår första besökare! Det är nämligen så att Pernilla kommer hit ikväll, det ska bli mysigt :D Jag har inte träffat henne sedan Arvikafestivalen tror jag.. Det blir det ändring på nu :)

Nu ska jag förbereda brakfrulle, ha det!

Woho!

Vi är hemma(?)! Trötta och slitna men vääääldigt nöjda med vår mysiga Partille-tvåa :) Bilder kommer förhoppningsvis imorgon när vi har installerat oss lite mer. Nu blir det nog till att röja undan en massa grejer från sängen och sen däcka. Nu börjar sambolivet på allvar!

Nattinatti.

Flytt

Bara några timmar kvar tills Linn och jag blir sambos! Iiih! :D
Bifogar en sjukt vacker bild på oss i Liseberg, runt år 2001-2002, haha! Gillar att vi står likadant, förutom att Linn står väldigt bredbent? Haha :D Så fina så.


Kalla fötter

Vad fan har jag gett mig in på!? Hur ska jag orka vara ifrån Max under så långa perioder? Dubbelt och snurrigt och jobbigt men välbehövligt... MÅSTE FORTSÄTTA PACKA! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHH!



Cause were doing it for the cause
How do you suppose I get anything done?
You're making it so hard
You'll never get to heaven as the radical son
Keep it up you soldier

You won't help I cant help
I've got to make you understand
You gotta take it like a man

Mitt livs soundtrack

Jag kände mig tvungen att skriva upp det här, så att jag inte glömmer. Eller, vem fan försöker jag lura, hur skulle jag kunna glömma det? I vilket fall...

Om jag fick välja en enda artist som skulle vara min musikaliska följeslagare under hela livet, skulle jag utan tvekan välja Håkan Hellström. Nu låter jag väl som ett jävla pop-offer, men jag kunde inte bry mig mindre. Sanningen är att han är den enda person som genom sin musik kan få mig att känna mig så, ja, vad ska jag säga? Så... jag. En låt får mig totalt euforisk och otroligt tacksam medan en andra får mig att vilja gråta sönder mitt hjärta, medan en tredje får mig att längta efter något jag varken vet vad det är eller någonsin kommer hitta, en fjärde gör mig djupt rörd och en femte får mig att skratta och längta tillbaka till regnbågens glansdagar och karnevalernas sprudlande färgregn... Myeah.



rockenroll blå ögon igen

P.S. Är det bara slump att jag hittade en bild på Håkan när jag googlade "soundtrack of my life"?
PP.S. Jag måste verkligen börja rita på riktigt, jag kan ju vafan.

Sms från Rotmos till Max kl.06:35

Jag och jens lämnade två änglar på din tomt

Hektiskt!

IGÅR... sprang jag på stan, åt lunch på Score med Max och Kloan, åkte hem till Max och drog senare till Max pappa där det blev langos!
IDAG... vaknade jag riktigt sent och hann knappt göra mig klar innan det var full fest här hos Max
IMORGON... ska jag till Maya, lämna kylen hos Mari och packa järnet
I ÖVERMORGON... flyttar jag och Linn till Göteborg!

Wöööö

Jag har haft så jävla kul idag så det är helt sjukt! Gick precis och la mig i sängen med laptopen, men de andra är fortfarande i full gång med allsång till diverse gamla fina hits och barnprogramsintron. 

Happy 20th birthday, honey!



Tekniskt sett igår, men whattahell!
Älskar dig av hela mitt hjärta <3

Dragonette

Max tipsade mig om det här electropop-bandet, som visade sig vara väldigt bra! Har "Take it like a man" på repeat. <3

Lyssna på:
http://www.myspace.com/dragonette
http://www.
lastfm.se/music/Dragonette

Bildlänk

Jag lovar mig själv, Bella-style

I det här inlägget skriver Blondinbella om att hon skrivit en lista åt sig själv med, jag citerar: "löften som är postiva för mig och som får mig till att ha rätt inställning till livet och får det att gå i rätt riktning!". Jag tycker att det här var en riktigt bra idé, och jag gillar de punkter hon skrivit upp åt sig själv:


You gimme fever

Idag vaknade jag runt halv sju, antagligen för att jag var jättevarm på grund av febern. Gick upp och satte mig med pappa i vardagsrummet, men jag kände mig helt död, så jag fick ta febernedsättande och gå tillbaka till sängen igen. Har vaknat ett par gånger till men lyckats somnat om. Alldeles nyss svettades jag som en gris men nu är jag sval igen. Suck. Det positiva med skiten är att jag antagligen kommer vända rätt dygnet, yey.

Fick ett samtal från universitetet förut, jag hade kommit in på min kurs om jag hade velat! Men nu blir det ju Göteborg med Linnsan så jag fick tacka nej. Hon som ringde lät jättebesviken, haha.

Nu var Linn här och hämtade bilen, för den skulle städas och ställas hos Becca idag, men jag orkar inte följa med. Vi ska sätta ut den på Blocket så att vi blir av med den snart.

Bildlänk

Sjuk

Jaha, precis efter badet fick jag ont i halsen och blev tät i näsan. Känner mig helt varm och mosig i huvudet. Kul! Jag måste bli frisk innan vi drar till Göteborg, feber funkar inte när vi ska flytta! Mamma Mia-filmen var dålig förresten. Det enda jag gillade är hur väl de har passat in storyn med ABBA-låtarna, det var ganska imponerande, men annars? Nej tack, för tjejigt och platt.

Förutom den usla lönen (ska ringa facket imorgon) kommer vi på fler och fler nackdelar med semmelförsäljningen:

Linn säger (00:46):
OUH : ( sälja semlor när fyllosar går förbi och är hungriga :|
eeeeellllliiiiinnnnn säger (00:46):
:| hjelp!

The way that you kiss goodnight

- Badkaret + Mamma Mia The Movie  
- Falukorv + makaroner
- Handla
- Fruktsallad + Scrubs <3
- Färga håret rödare
- Tvätta
- Städa mitt skitiga rum
- Förmodligen blogga lite mer
- Somna i tid


Cravings

Nästan i varenda scen från sjukhuscaféterian i Scrubs sitter alla med en skål med färsk frukt! What's up with that? Det är sjukt elakt att göra mig så frukt- och bärsugen när jordgubbssäsongen inte är här förrän i typ..juni? Fruktsallad senare idag är ett måste! Oh god..


"Nyårslöften" - Update

Skrev ju mina nyårslöften för 2009 i bloggen och tänkte att en liten uppföljning är på sin plats...

Jag stryker tre löften (f.d. #4 är för självklar, f.d. #6 vet jag inte om jag kommer ha råd med och f.d. #7 är avklarad) och lägga till tre. Jag ser inte de här punkterna som nyårslöften längre, utan som delmål för 2009.

#1. Motionera en gång i veckan
#2. Se mina serier utan svenska subs och läsa böcker på engelska (jag har glömt bort för mycket engelsk grammatik).
#3. Rengöra ansiktet VARJE kväll och sluta klämma finnar
#4. Kontakta sjukgymnast och börja träna upp ryggen
#5. Fylla i tatueringen
#6. Gå och lägga mig i normal tid, vilket innebär INNAN 01.00.
#7. Sluta vara en sån jävla tidsoptimist
#8. Plugga körkortsteori

Hittils har jag hållit* #1, #2 och #3. WOHO!

*med hållit, menar jag att jag inte har brutit dem så grovt att jag fått dåligt samvete för det (jag får dåligt samvete väldigt lätt, ska ni veta. :>

Snabb, snabbare, Max!



Ingin ir snibbiri in min pijkvin!
Saknar min mysboll <3

Bob Kelso


"Nothing in this world that's worth having comes easy"

Natt

Träffade sjukt mycket folk vi kände på Nöjes idag, det var jättekul hela kvällen! Jävlar vad kallt det är ute förresten, när ska det bli vår egentligen? Uscha. Imorgon ska jag bara ta det luuuungt! Ska se på en massa Scrubs, kanske städa lite och plocka ihop saker jag absolut inte ska ha med till Göteborg. När jag flyttar ska nämligen pappa och Anne ha mitt rum, så allt jag inte använder ska ner i källaren!

Förresten har jag snart varvat Scrubs, tjiho! Är i slutet på fjärde säsongen. Tar ett par avsnitt varje kväll innan jag ska sova :) Som nu, go' natt!

Part-hey!

Idag ska jag ut med girlzen. Nöjesfabriken, look out! Sover hos brorsan efteråt, han var sällskapssjuk. Nu ska jag bara bestämma mig vad jag ska ha på mig också, hmm. Inte så lätt som man kan tro, det är nämligen dåligt med festkläder i min garderob, men något måste jag kunna pyssla ihop!

Ha en bra kväll!

Nytt från Göteborg



Halsband med fågelbur, TopShop 129:-
Armband med blommönster, NK(haha) 49:-
Armband silver/svart, H&M  59,50:-

Home sweet home x2!

TORSDAG
Vi sov bort tågresan (jag hade dygnat. Smart, verkligen...), kom fram med tåget runt kl. 12 och kramades med Becca, som mötte oss på stationen. Vi lämnade väskorna och gick och åt på samma ställe vi var på förra Göteborgsresan, nämligen Café Kosmos. Det är väldigt snyggt och fräscht där! Lite dyrt om man bara ska fika men värt om man ska äta, vilket vi gjorde. När vi var klara började vi lämna ut våra nyutskrivna CV:n till alla intressanta butiker vi såg. Becca gick med oss en stund, men vi sa hejdå till varandra ganska snabbt, för hon skulle ju shoppa och vi var bara där för business, så^^.

När klockan drog sig mot fem-halv sex gick vi mot stället vi skulle sova på, men innan vi kom fram impulsköpte vi biobiljetter till Changeling. När det var klart och vi hade kommit överens om att mannen i kassan faktiskt inte hade lurat oss på fett mycket cash för de rabattkort han sålde till oss, rusade/haltade (dubbelsidiga skavsår är inte att leka med) vi till en kiosk i närheten och köpte godis till bion. Filmen var bra faktiskt. Storyn kändes lite tvingad ibland och filmen var överlag rätt underlig, men jag kan inte riktigt sätta fingret på varför. Den var värd pengarna i alla fall.

Efter bion tog vi en snabbis förbi 7-eleven och köpte frukost innan vi gick "hem" och gick och lade oss. Jag fick en säng med en madrass som formade sig efter kroppen och hade inte ont i ryggen alls dagen efter! Ni som känner mig vet att det i princip ALDRIG händer, inte ens i min egen säng där hemma! Får spara pengar till en sådan madrass, det skulle ju lätt vara en investering for life!

FREDAG
Efter frukosten satte jag på mobilen och fick reda på att en kvinna från Gbg hade sökt mig, så jag ringde upp och det visade sig att hon ville erbjuda mig jobb! Ett pinsamt jobb, men i alla fall ett jobb. Jag ska...*trumvirvel*... Sälja semlor från en vagn i tre veckor! Vad blire liksom!? Hahaha! Men ja, det är ju en början. Jag hade svårt att höra mycket mer av vad hon sa så vi stämde möte vid fyra istället. Efter detta positiva besked drog vi ut för att göra vår andra runda på stan. MYCKET motvilligt, ska tilläggas. Efter att ha fått höra meningen "Nej tyvärr, men vi kan ju ta ditt CV ifall det händer något" ca 30 gånger är man inte så sugen på att lämna 30 till...

Klockan 14.45 ungefär satt vi utanför Burger King på Centralstationen och kikade oss nervöst omkring. Gissa varför? Jo, vi skulle nämligen träffa ett gift par klockan tre angående andrahandsuthyrning av deras lägenhet. När vi väntade diskuterade vi varje par vi såg utanför BK , för att kunna avgöra ifall några av dem var "vårt" par(-Nej, de ser för unga ut, de där borta kanske? -Nää, de har för stora väskor med sig för att bara träffa oss). Till slut kom de och de var jättetrevliga! Vi blev lite chockade när de tog oss till sin bil på parkeringen eftersom vi bara hade träffats för att fika, inte kolla på lägenheten, men det gick bra ändå, haha! MYCKET ironiskt nog bjöd de oss på te och semlor, hahaha!

Lägenheten var verkligen jättefin (och eftersom vi fått reda på att den andra lägenheten på avenyn skulle bli dubbelt så dyr som vi trodde) så vi bestämde oss för att slå till. Vi var deras förstahandsval och de var vårt så vi skrev på kontrakt senare på kvällen! Nu hyr jag och Linn alltså en tvåa i Partille från och med nästa helg (OH MY GOD!) till sista juni!

Klockan närmade sig fyra och vi fick skjuts tillbaka in till stan eftersom jag skulle på "intervju" då. Den gick bra och jag skrev kontrakt och fick en massa info om semmel-vagnen, haha. Fick också reda på att chefen skulle intervjua en annan tjej en timme senare och jag frågade om det var Linn, för jag hade sett hennes CV i en hög. Det var tydligen inte det, men jag frågade om Linn kunde komma in och prata med henne i alla fall och det var välkommet. Ringde Linn som kom, såg och segrade! Så nu jobbar vi halva dagarna var på samma semmelvagn, vilket innebär att vi kommer kunna byta timmar hur som helst med varandra! Gött mos! Men där slutar väl det positiva med jobbet, haha. Vi får uselt lite lön (vi säljer semlor på provision liksom). Får inte berätta hur lite eftersom vi har tystnadsplikt!? What the fuck, haha! Men men, bättre än inget! Vi kommer ju fortsätta söka när vi kommer ner också, något decent jobb borde man faktiskt kunna få.

Det känns lite overkligt än så länge, men grymt kul. Vi blir bra roomies, vi har trots allt känt varandra sedan femman och vet att vi funkar ihop. Lägenheten är delvis möblerad, vi har i princip allt vi behöver utom sängar. Nu gäller det bara att fixa det och övertala någon att köra ner oss till Göteborg nästa söndag då, hehe. Bilder på vår nya lya kommer här!

   

   

  

06:21

God morgon (ja, jag menar det faktiskt)!

Nu ska jag:
x Duscha och fixa håret (sminkar mig på tåget eller nåt)
x Gema ihop 100st CV med 100st personliga brev
x Packa för en natt och två heldagar av CV-lämnande, sminkskola och grönsaker med dipp :D
x Ta bussen in till stan kl.07.55 med Linnsey Flohan <3
x Ta tåget vidare mot Göteborg
x Luncha med Becca när vi kommer fram!
x Lämna CV på hundra ställen under två dagar
x Fika med två lägenhetsägare
x Träffa Sjolus och hans flickvän?

Ha det!

Sammanfattning av år 2008

Januari
Spenderade en hel del tid hemma hos Max, den 9:e blev vi tillsammans!
Jag sjöng mycket på Pocahontas-låten ”Färger i en vind”
Fick mina första t-shirtar från Threadless
Började måla akvareller lite smått
Max fyllde 19
Jag fick en söt lapp i min vante
Började måla av Max med blyerts

Månadens bild:



Söto!

 Februari
Praktiserade på KappAhl
Becca och jag bokade resan till Rhodos
Felicia fick kattungar
Jag fick bindhinneinflammation
Var också på mitt första LAN, hehe
Kom med i Nya Wermlandstidningen på en liten bild från lanet, men som tur var syndes jag knappt.
Jobbade extra i smyckesbutiken
Max och jag såg Jumper på bio

Månadens bild:



Infektion :(

Mars
Blev bjuden på lyxfrukost på Plaza en dag
Det blev vår och Becca var på semester och jag saknade henne i skolan
Färgade håret mörkrött
Mormor tvättade pengar och det var begravning för min gammelgammelmoster
Var på Roberts vernissage
Försökte bli klar med APU-rapporten
Beställde Arvika-biljetter

Månadens bild:



Min maffia-mormor tvättar pengar

April

Köpte fler threadless-tishor
Fick studentmössan!
Var på barnkalas
Blev klar med Beccas bokomslag till projektarbetet
Såg den största och läskigaste majbrasan i mitt liv

Månadens bild:



Bokomslaget

Maj
Blev klar med projektrapporten
Såg Magnus Betnér live med Max
Drog till Rhodos en vecka med Becca
Gjorde min egen studentskylt för att det var kul

Månadens bild:



Jag och Becca på Rhodos <3

Juni
Fixade fullständigt gymnasiebetyg dagen innan studenten(!)
Tog studenten, med allt vad det innebar!
Var på studentbalen
Firade midsommar med alla vänner hos Max
Var med Becca på tv-inspelning i Stockholm!
Jobbade på Peace&Love, bäst var Linn&My, Crystal Castles, Veronica Maggio och The Hives. Sämst: Blev jätteförkyld med feber sista dagen.

Månadens bild:



Balen

Juli
Var på Arvikafestivalen, bäst var Hot Chip, Familjen, Andreas dikt, första dagens fylla och att vi hittade vårt tält på söndagen. Sämst var att vara sjuk.
Gjorde egna smycken
Gick till en frisör för första gången på aslänge och han svek mig totalt. Jag fick en 40-talsfrilla och sjukt mycket sämre självförtroende.
Började bloggdesigna och startade bloggen http://elindesign.blogg.se/
Ritade med ritbrädan och gjorde pärlplattor
Fick jobb på kycklingfabriken
Fyllde 19
Vi målade om i Max rum

Månadens bild:



Hot Chip. Älskar den här bilden.

Augusti
Åkte till Norge med tjejerna och skulle skaffa skattekort, men jag hade glömt mitt pass, så jag fick åka dit igen med mamma en vecka senare.
Var en vecka i stugan i Lysekil med Max
Vi köpte kylskåp och bil inför hösten
Tatuerade mig

Månadens bild:



Tatuering!

September
Började jobba i Norge och hade mycket hemlängtan
Vi upptäckte Gränslöst, en helt fullproppad butik i Töcksfors
Tappade bort mig i Dyvelsten, jävligt lyckat, haha
Vi satte upp en arg lapp där vi uppmanade folk på vandrarhemmet att diska sin egen jävla disk.

Månadens bild:



Vårt (vandr)andra(r) hem ;)

Oktober
Vi var på personalfest, det var galet. Vi var fullast och skämde säkert ut oss, haha. Men vad gör det om hundra år liksom?
Fick vår första lön
Hade roligt åt norsk hiphop (jeg lurer på hvad du har i bagasjen & hva gjør du nå?)

Månadens bild:



Personalfesten..ehrm.. xD

November
Upptäckte oljepasteller
Det började bli kallt
Jag fick min Ipod och min laptop <3
Var i Göteborg en helg med tjejerna. Linns födelsedag spenderades på sjukhus pga mig.
Mådde skit
Var på bio med Max, såg Burn after reading
Jag var sugen på en hamburger-telefon
Max var i Thailand i två veckor, uscha.

Månadens bild:



Bästa <3

December
Det snöade i Norge
Våra kontrakt på fabriken gick ut 19:e
Vi flyttade äntligen hem från vandrarhemmet!
Firade julafton och öppnade min andra blogg för allmänheten
Firade nyår hemma hos mig med tjejerna. Klart vildaste nyår! I had a blast!

Månadens bilder (tar en extra här, för att vi är så stygga):

 

Det var 2008 det! :D


Onsdag

Nu ska vi alldeles strax äta och efter det fira min lillebror som inte längre är så liten! Imorgon fyller han nämligen 18 år och varken han eller jag kommer vara hemma då, så vi tar firandet idag istället. Senare ska jag leta upp mitt skattekort och föra över sista lönen och städa mitt rum! Välbehövligt kan jag säga.

Och vad fan är felet med min blogg? När man går in i arkivet hoppar plötsligt allt utom headern åt sidorna! Why, god, why!? Jag har säkert glömt en "<" eller något någonstans, men jag orkar inte leta, buhu.


See for yourself!

I tid

Idag kom jag faktiskt upp i hyfsad tid, tack vare att Linn ringde och fick fart på mig! Mina planer för dagen är att få mina 100 CV+ personliga brev utskrivna, för imorgon drar jag och Linn till Göteborg för att lämna ut dem till alla butiker vi ser typ, haha. Sedan ska vi luncha med Becca som åker hem till Värmland senare under dagen. Ska bli jättemysigt! Nej, nu ska jag städa och räkna ut vad alla är skyldiga mig sedan nyår. Hehe.

Ha det, och lyssna på den här låten, oh my god, bra skit!



Dagens...

...vill ha: En gratis lägenhet med all inclusive i Göteborg, tack
...klädsel: Gråa jeans, vit t-shirt med tryck och grå munkjacka(som jag fick av Max)
...frisyr: Luggen uppsatt med en hårnål, resten utsläppt
...händelse: Fick äntligen bilder på lägenhet nr.2. Den var jättefin, såklart.
...låt: "Mitt Gullbergs Kaj Paradis", lyssnar mycket på Håkan nu, för jag blir så Gbg-pepp!
...planer: Fixa med lägenhetsplaner och pengar och sånt där. Byte av bloggdesign också.
...saknad: Becca! Får träffa henne på torsdag, längtar! :)
...sämsta: Att jag är lat? Hehe.
...sjuka: Den hemlöse mannen på busstationen som stämde om gitarren utan att röra strängarna ens, han bara tittade på dem och stämde efter det(?) :D
...drog: Att bloggdesigna
...favorit: Munkjackan jag ärvt, den är sjukt mysig
...köp: Godis och PowerKing
...godis: Lösgodis, sourcream &onion-stjärnor och kinderchoklad <3
...humör: Belåten, nervös och stolt
...ord: Överhuvudtaget, eller "ÖHT!"
...roligaste:
"Heeeeee heeeeeeee", "Fan vad arbetslöst av dig!" "Kan inte du skaffa en ponny och säga att den MÅSTE absolut med för ingen annan vill ta hand om den?"
...bild:



Theremin

Det här måste ju vara det häftigaste instrument ever i alla fall! Hör, se och förundras!

"The controlling section usually consists of two metal antennas which sense the position of the player's hands and control radio frequency oscillator(s) for frequency with one hand, and volume with the other. The electric signals from the theremin are amplified and sent to a loudspeaker."

Källa: Wikipedia




Strul

Jaha. Nu vill inte bloggen samarbeta längre. Suck! Orkar inte ta tag i det idag, kan fixa det i morgon eller något. Hittar inte mitt norska personnummer heller, vilket innebär att jag inte kan föra över sista lönen, drygt!

Annars är det full rulle med lägenhetsplaner här, och självklart är tjejen med avenyn-lägenheten i Thailand när man behöver få svar, så himla typiskt! Hej och hå! :D Men det ska nog gå bra.

Illustrator

Jag måste verkligen lära mig Illustrator! ... Indesign också för den delen. Ja, hej och hå. Jag är sjukt trött och vill bara sovasovasova, men då blir min dygnsrytm ännu mer cp än vad den redan är, så nej tack.


... Sängen ser vääääldigt frestande ut... :(

Brace yourselves!

Ny design comin' up. ;)

Edit:
Nu ska väl det mesta vara på plats. Tryck Ctrl+F5 om det ser mysko ut!

Jag kommer snart ha ett liv!

Nu är det bestämt, the bomb is dropped! Jag, Linn och Johanna ska flytta ner till Göteborg och jobba där under våren! Hoppas allt går bra nu med lägenheten; en trea på avenyn, wiho! :)

Jag ska maila reklambyråer i hela Göteborg för att kolla om de tar in assistenter. Det vore sjukt kul och väldigt bra, för jag vill in på Berghs School of Communication och ett av kraven är att man "bör ha minst sex månaders relevant arbetslivserfarenhet", vilket jag inte har. Sitter för tillfället och skriver mitt första riktiga personliga brev, ett jag inte behöver anpassa efter arbetsgivaren, utan efter mig själv, eftersom det är just detta jag vill hålla på med! Känns väldigt bra!


Framtid hit och dit

Ja, eftersom jag nu inte kom in på min lilla kurs i vår så var tanken att jag istället ska göra några drastiska förändringar i mitt liv. Vi får väl se hur det blir med det. Ibland är det ju inte så mycket man kan göra, trots att man verkligen, verkligen vill.

Bloggdesigner für alles!

Krav:
Du ska ha en aktiv blogg, som uppdateras minst några gånger i veckan. Jag jobbar med blogg.se.

Det jag vill veta är:
Vilka färger, bilder och vilken ev. text du vill ha med i designen, samt var i designen du vill ha dessa.

Hur går det till?
När jag fått dina önskemål kommer jag att lägga upp designen på min testblogg så att du kan se hur det blir och komma med förslag på ändringar innan den är helt klar.

Kostar det något?
50 kronor kostar din personliga design (Friends and family behöver icke bekymra sig för pengarna, it's free for you guys).
Du betalar in pengarna till mitt bankkonto (swedbank) efter att du blivit nöjd med och godkänt din design. När jag fått pengarna flyttar jag över designen från min testblogg till din blogg.

OBS:
Ni som frågade innan jag började ta betalt behöver självklart INTE betala något. :)

Svårare än så är det inte! :D

Intresserad?
Kommentera DETTA inlägg eller maila mig på: [email protected]
Märk mailet "Bloggdesign" så att jag inte tror att det är spam! Beskriv så noga som möjligt hur du vill ha det så blir det lättare för mig att göra din blogg personlig! :)

Några av designerna jag gjort hittils:

       

     

 

Sent

Det känns väldigt konstigt att tänka på att jag faktiskt har firat ett år med min pojkvän... Jag har alltid tänkt på "ett år" som en slags osynlig tidsgräns mellan seriösa och mindre seriösa förhållanden. Jag har ingen aning om varför, men nu är jag själv där, och det känns läskigt, men väldigt bra, eftersom jag är trygg i mitt förhållande. More to come <3

Idag har vi gått på stan och fixat Fysik B-bok till Max, så nu blir det plugga av för hans del. Svängde ut till Ikea också, där jag förståndigt nog köpte ett set med kastruller och ett med grytor! Känner att jag vill vara bättre förberedd än inför Töcksforsvistelsen, då jag var tvungen att låna grejer av tjejerna vaaaaarje dag. Imorgon ska jag åka hem, städa och sedan bloggdesigna lite, är sjukt sugen, whipdido!

Hurtigt!

Idag blev andra dagen den här veckan som jag motionssimmar! Känner mig riktigt stolt över mig själv faktiskt. Linn drog med mig den här gången och vi simmade väl ungefär en dryg kilometer. Det kändes i kroppen idag till skillnad från i förrgår, good. Sånt blir det mer av!

Nu ska jag göra mig i ordning, för om en timme går min buss in till stan, där jag ska möta Max. Vi ska ju som sagt fira vår 1-årsdag och har reserverat bord på Plaza klockan 19. Ska bli jättemysigt!

Nya möjligheter

Oh, har en del på gång nu faktiskt! Kan inte berätta ett skit eftersom ingenting är klart ännu, så förlåt för att jag är hemlighetsfull, men jag kan bara inte låta bli att göra er lite nyfikna, moahaha!

Och... GRATTIS PÅ 1-ÅRSDAGEN, ÄLSKLING :)<3

Idag saknar jag...



...den här bruden jättemycket! Känns som att det var månader sedan vi sågs, men i själva verket har det ju bara gått en vecka. Min Becca är en sån där tjej som kommer gå långt. Vad hon än bestämmer sig för att göra i livet så är jag 110% säker på att hon kommer lyckas med det. Älskar dig, ettan :)

För övrigt stannade jag hemma idag, jag ska ändå åka in till stan imorgon (orka onödiga busskostnader), eftersom jag och Max firar 1 år tillsammans och ska äta ute. Det är helt sjukt vad tiden går fort! Det var ju nyss första dagen på gymnasiet, när alla stod i en blyg ring och knappt vågade titta på varandra, haha! Snart sitter vi väl allihop i varsitt kök fullt med barn att torka runt munnen också. Jaja, den dagen, den sorgen..

I'm bringing sexy back, yeah!

Idag har jag faktiskt motionssimmat med en drös tanter och farbröder. Solade och bastade också, så nu känner jag mig nästan som ny människa(nej, inte skrynklig, röd, liten och ful)! Fick en smärre chock när jag stod i den gemensamma duschen och fick se en tant med, inte bara lite, hår på ryggen. Jag har inget emot kroppshår överlag men där går min gräns... Blööh!  Lyckades för övrigt glömma min bikini där också, bra jobbat, Elin. I och för sig är den för stor (Tack, Becca för BH-skolan på nyår, moahaha), men ändå, jag har ju ingen annan.

Imorgon (idag) ska jag dra runt på stan och bland annat besöka IKEA, fixa busskort och lämna mitt CV överallt. Wish me luck! Nu blir det till att hämta en macka och se på ett scrubs-avsnitt innan jag somnar!

Beccas nya blogg!

Äntligen blev jag klar med hennes design, woho! Hon befinner sig numer på http://thebecca.blogg.se/. Gogogo!


Drygt...


Min pappa är så omtänksam!


My day


High on life!

Jag sitter här med mina chips och kan inte förklara hur lycklig jag är, allt tack vare musik från 90-talet. <3




































Måndagen den 5:e januari 2009

Här sitter jag och lyssnar på Björk och installerar drivrutiner till min ritbräda. Tyckte det var på tiden jag pysslade lite med den! :) Kom på att My hade önskat sig en bloggdesign till en egen blogg, med Afrika-tema, så det är det jag gör nu. En sneak-peak får ni till och med! Om du läser det här, My, logga in på msn är du snäll :)


Bloglovin'

Följ min blogg med bloglovin!

Ett sent julklipp!


05.34 och jag är inte ens trött!

Eller jo, lite, när jag tänker efter. Fan. Men jag kan inte gå och lägga mig nu, då kommer jag sova bort hela dagen och det går verkligen inte för sig, för i morgon kommer Max hit och då ska jag vara vaken! Pappa & Anne kommer också hem under kvällen och då ska allt vara städat och klart. Jag måste diska nästan allt för hand, eftersom det bara finns två tabletter kvar till diskmaskinen! Så jävla typiskt! De kommer abslout inte räcka till all jävla disk som blev efter nyår! Tror fan att vi använde alla kastruller, skålar och serveringsfat i hela huset... Men, men det blir ju kul, eller nåt. Känner mig annars lite kreativ. Ska nog slå på stort och redigera lite konstiga bilder imorgon, som jag lägger upp på internet enbart för bekräftelsen eller för att verka konstigare. Haha.

Förresten suger ni på att kommentera ;)

Resumé 2008..

Årets..

Förändring:
Från gymnasiet ut i arbetslivet, och dessutom med ett tungt jobb.
Insikt: Bara jag kan hjälpa mig själv
Roligaste: Sjukt många roliga stunder! Kan inte nämna en enskild
Onödigaste: Att inte orka med skolan och få kassa betyg
Köp: Laptop, Ipod
Överraskning: Att en bekant blev med barn
Fest: Nyår, lätt :D På andraplats kommer väl den absurda personalfesten^^
Ny bekantskap: Josefin!
Drama: Kan jag inte skriva här, men en viss tjej är väl inblandad utan sin vetskap, som vanligt, haha :D
Besvikelse: Nämda tjej ovan
Upplevelse: Mitt första riktiga jobb! Det var en upplevelse som heter duga.
Tråkigaste: Kycklingfabriksjobbet.
Olycka: Har varit nära ett par gånger i Töcksfors/Norge!
Bästa Kyss: Ofta jag rangordnar? Men jag fick den av Max iaf ;D
Sämsta Minne: -
Upptäckt: Att vissa personer aldrig förändras.
Nya tvångstanke: Att blogga! Herregud!
Påbörjning: Bloggningen?
Hetaste Minne: Many ;)
Mysigaste Minne: För många
Missförstånd: Vet inte
Sexpartners: 1
Nya Hobby: Bloggdesign
Resa: Rhodos
Investering: Kylskåpet! :D
Besök: Kommer inte ihåg
Klädselplagg: Oj, öh? Underställ :D
Otänkbara handling: Hm, vet inte? Att jag betalade in en räkning way too late kanske
Flipp: Nyår :D
Flopp: Gbg
Framgång: Lite mer självförtroende än förra året
Deja vu: Se "Besvikelse"
Citat: "Jag undrar var gränsen går för negrer..?" / Mari :D<3



Nytt för 2009:
Våga säga ifrån och inte ta någon skit!

Inför alkolås på datorer!

Såhär kan det ju inte fortsätta... I natt kommenterade jag tydligen Sjolus fyrverkeri-bilder:


BFF!

 

haha, de är så söta :D

You mean...



Jag ligger i sängen och kollar på Scrubs-klipp på youtube. That shit's funn-hey!

Det blev ett väldigt bra nyårsfirande igår. Förutom att jag råkade slå sönder en ljuslykta jag fått i studentpresent, spillde San Fransisco-mix på Annes vita linneduk och pajade mina högtalare så hade vi väldigt roligt! Kan ju säga att jag är vääääldigt glad för att inte pappa och Anne kommer hem förrän imorgon, haha.

NYTT ÅR!

Jag är ganska full just nu, men Becca är sjukt myckedt fullare! Hon vinglade hem, och hon var nära på att gå hem själv, men Jesper kom och hämtade henne. Jag gick med och vi följde Mari hem också, det var bra. Sedan gick jag hem . Fy fan vad kallt det är ute eller ?! Jag fryser fortfarande om låren och resten av benen! Det var en väldigt lyckad middag, förutom för johanna, för hon åkte hem tidigt. Men Linn var med och danasde till backstreet Boys fast hon var nykter! Det var coolt. Nu ska jag väl sluta tror jag. Men bästa nyår hittlis har jag verkligen haft! haha :D Godnatt!